longtime no see... (tnawi)longtime no see...


heiigjenn... lenge siden sist. Hadde egentlig bestemt meg får å slutte å blogge, men klarer ikke å holde meg unda. Jeg lover ingen ting, men jeg skal prøve å begynne å blogge igjen og jeg håper at jeg ikke har skuffet leserne mine med å ha vært borte i nesten en måned. 

Men jeg kan fortelle hva som har skjedd mens jeg har vært borte. Gidder ikke å skrive et sykt langt innlegg, så jeg får fortelle det i bilder. 


Jeg har kjøpt meg ny linse som heter canon ef 50mm 1:1.8 II ( jeg skriver det egentlig bare 50mm f/1.8) den tar sykt fine bilder som dere ser nedenfor.


canon eos 550D + 50mm f/1.8

Jeg har vært på hytta til kjæresten min, det var sykt kos, da tok jeg dette bilde. Ser ut som eventyr land, eller hur?


canon eos 550D + 50mm f/1.8
Jeg har også vært på hytte tur til emilie og marie med renate og ida og der fisket jeg en fisk på4kg!!! sykt stolt, haha ser forferdelig ut på bilde. men, men ....


Jeg har tegnet mye..

Og nå er jeg i ... copenhagen!! jeg har vært på shoppin i dag, legger ut innkjøp senere.

Nå skal jeg prøve å laste ned en film å se den siden mamma er kjedelig og ligger å sover når jeg vil spille amrikaner med hun. 

En siste kjapp ting. det er en ambealing av The rocky horror picture show. Det er den sykt mest randome filmen jeg noen gang har sett, men den ambefales. Det er ikke sikkert du liker den, men jeg tor det er etter smak og behag. Men dedn ambefales. Legg igjenn en kommentar hvist du har sett den og om du synes den er bra eller dårlig. Da blilr jeg glad.

-Julie

kommentarer til "longtime no see..."legg igjen en kommentar...
hits