Jeg er verdens verste blogger ftm (tnawi)Jeg er verdens verste blogger ftm


God kveld folkens!

Nå har jeg ikke blogget på litt over en uke. Skjønner ikke helt hvorfår men det har nå bare blitt sånn. Jeg er verdens verste bloger akkurat nå, men jeg skal skjærpe meg. Har fått noen spørsmål som jeg skal svare på. Jeg har jo også en videoblogg som jeg ikke har laget enda. Herregud hvor flau jeg blir av meg selv akkurat nå. Jeg var forresten i oslo på BIEBER konsert. Har vært en beliber i mange år nå. Var noen av de første som så den videoen på youtube som Scooter lå merke til sånn at han kontaktet han. Konserten og Oslo turer var utrolig bra. Skal komme med bilder osv i morgen. 

Idag har jeg vært på familieburdag og hjemme. Vært veldig usosial. Etter jeg kom hjem fikk jeg faktisk litt feber, så er ikke i topp form. Vi blogges sikkert i morgen så skal jeg fortelle mere om hva jeg har gjort mens jeg har vært borte og svare på litt spm.

 

Elsker denne sangen, hører på den hele tiden. Ambefaler og høre på teksten! Sangen handler om September's Children altså den selvmordsbølgen som var i USA.

-Juliekommentarer til "Jeg er verdens verste blogger ftm"legg igjen en kommentar...
hits