tnawi -
Today!

Speilbilder på hm er alltid like gøy!

Jakke-HM, Skjerf-HM, Genser-BikBok, Shorts Gina Trikot

-JulieAlergidritt

Vill du høre noe idiotisk? Jeg har aldi gjentar aldri vært alergisk mot noe før, men der siste året har jeg merket at jeg har fått en smule pollen alergi... Å idag har jeg funnet ut at jeg kanskje holder på å utvikkle citrus alergi! Så nå sitter jeg og der på good christian bitches og førler meg helt forhjævlig. Nå blir det TV, te og ullsokker så får jeg krysse fingrene får at jeg blir bedre!

Og Tassen tror han er en sjøstjerne... LolChillern

Heisann! Nå sitter jeg å venter på Torgeir, og etter det fyker jeg til byen. Vi blogges senere idag!

Mine nesten nye converse

Rosa!

-Juliehva skjer?

Hva har skjedd med Norge? terror angrep i Oslo! Her sitter jeg i kjøbenhavn og ser på nyheter fra Olso og er i sjokk av det som har skjedd. Mange døde og skadde. Har aldri tengt tanken på å tenke tanken på at dette kunne skje i Norge, det tror eg det er ingjen som har gjort. Når jeg ser bildene på tv så minner det meg om bildene som er fra afganistan. 

Men over til noe helt annet, jeg vet jeg låfte bilder av kjøpene, men jeg tenker jeg legger ut ett innlegg etter jeg kommer hjem fra danmark, siden da får jeg samling av alt jeg har kjøpt meg. 

I dag har jeg opplevt littforkjellig, jeg har gått i byen og vi har besøkt cristiania som er en bydel i kjøben. Til min store forbløffelse selger de hasj opent på gaten der, og mange sitter og røyker det i offentlighet. Men det som er bra med det, er at det er ingen andre rusmiddler som selges, bare hasjen. Cristiania er en fri stat som betyr at de har egene regler og litt forkjellig innenfor bydelen. Jeg ble veldig fasinert av å gå i gatene der, men det var en tiln som var domt og det var at man ikke fikk låv til å ta bilder, men det er sikkert pågrunn av at det er opent salg av hasj, og det er egentlig ikke låv, så vist det kommer politi så skynter de seg å pakke bort.


Canon eos 550D + 50mm f/1.8 - day 17/365


Dypt konsentrert i min egen verden...


Og jeg har vært på hard rock cafe for første gang å kjøpt meg t-sjorte og en bursdagsgave til kjæresten <3

I morgen reiser vi fra kjøbenhavn og da er det ikke sikkert at jeg har tilgang på internet, så vi blogges sikkert ikke før mandag, vist jeg ikke kobler meg på et annet nettverk på htc'en eller 3g nettet, men det er så dyrt. Vi får se...

-Julie
CONVERSE


Canon eos 550D; Day 17/365

Liker?all gray


Canon eos 550D; day 16/365

Travel dag i dag, sorry for lite blogging, blogges i morgen.FLOERPOWER


Canon eos 550D; day 15/365SO B BY BØRRE OLSEN


Canon 550D; Day 14/365

Smykke er fra koleksjonen So B by Børre Olsen, jeg elsker det, det er en av de fineste armbondene jeg har. Hva synes du?LUKKERTID
Bilde av meg; Canon eos 550D - Day 13/365

Har tatt mange bilder med lukkertid nå, er kjempe fornøyd! Håper du likerdem, og vist du gjør legg igjen en kommentar!SØTESTE
Bilde av meg; Canon eos 550D - Day 12/365TINAS CRIB

Skal overnatte til tina i kveld. Er sykt sliten så det blir ikke noe langt innlegg. Jeg sa at dere skulle får en oppdattering, men i dag har jeg ikke gjort stort, sovet, så har jeg vært på kino med kjæresten å sett pirates of the caribien 4, drit bra!  Har forresten 1 års jubeleumm med verdens søteste kjæreste i dag :) eller i går da.... Nå er jeg som sagt hjem til tina og gjør... ingenting.

Når jeg var på kino i dag stakk vi en tur innom noen butiker, så det kommer innkjøp i morgen! Harforresten glemt å si at jeg har fått meg all stars, men kan legge ut et bilde. 


Verdens best!


Har blitt litt skittene etter jeg hår gått med dem i det stygge været  som vi har hatt i Trondheim de siste dagene.
BIlde av meg; Canon eos 550D - Day 11/365

 

Ha en vide koselig kveld/natt, så blogges vi i morgen.

-JulieFLOWERS AND RAIN
Bilde av meg; Canon eos 550D - Day 10/365Fikk en liten trang til å ta bilder.. Dette er noen av de. Tycks?

-Julie


VERDENS FLINKESTE
Bilde av meg; Canon eos 550D- Day 9/365

Torgeir er syykt flink til å tagge og tegne, missuness til tusen ! Creds til han .

-JulieSOME SAY LOVE SOM SAY MISSARY


Bilde av meg; Canon eos 550D - day 8/365

Nå stikker jeg på jobb, blogges i kveld 

-Julie
EDOGGO

Heihei !

Lite blogging/ ikke noe blogging idag vet, men jeg har sovet lenge og hatt photo shoot. Som det kommer bilder av imorgen eller idag da... Men vi later som klokken ikke er over tolv, så har jeg skrevet ett innlegg i dag og. 


Bilde av meg; Canon eos 550D - Day 7/365

Skal være flinkere til å blogge imorgen, I promisse! God natt alle som ikke har lagt seg 

-Julie

GOOD MEMORIES


Bilde av meg; Canon eos 550D - 6/365 days 

-Julie

COOKIES AND CREAM


Bilde av meg; canon eos 550D - 5/365

-JulieSICK AND HOMEWORK

Hei!

I dag har jeg vært hjemme i hele dag... Skjønner ikke vitsen med hode pine, vist noen kan fortelle meg vitsen og hvordag det funker, skriv en kommentar. 

Selv om jeg er hjemme må jeg gjøre lekser, og på dagens timeplan står det........ Matte! Jipppi, eller ikke. Jeg hater seriøst matte. Men selv om noe er hatet, må det gjøres alikevell. (alikavell/alikevell, vet ikke hvordan det skrives)


Bilde av meg; Canon eos 550D - day 4/365

Kommer bilder av innkjøp fra mandag straks, skal bare ta de siste bildene. Har ikke orket så mye idag, men ting kommer etterhvært. 

- Julie

FLOWER OR SOMETHING LIKE THAT


Bilde av meg; Canon eos 550D - 3/365

Jeg viste ikke helt hva jeg skulle te bilde av når jeg skulle ta dagen bilde, så det ble en vakker grein. Ellers, Sorry for at jeg ikke har blogget idag, men har nesten ikke hvert hjemme. 

Dette har dagen min godt ut på:
Først dro jeg til byen får og kjøpe meg mascara og llitt forskjellige greier (Bilder kommer senere) Etter det dro jeg på jobb får å tjene litt penger. Deretter kom min kjære bror og hentet meg å kjørte meg til noen venner. Nå har jeg nettopp kommet hjem, og sitter og blogger. 

Jeg vurderer å ta e tur innom dusjen før jeg går å legger meg, er syyyyykt sliten etter den lange og slitsome dagen.

I morgen får alle ha en god 17.mai, jeg skal værtfall kose meg selv om det regner eller ikke. Jeg er også den heldige vinner av å være med i elevrådet, og derfor er pliktet til å gå i tog og bere stort flag. Vi blogges i morgen, der det kommer bilder og kanskje vist  dere er heldige, innlegg av hva jeg har kjøpt meg i dag.

-Julie CLOSEUP


Bilde av meg; canon eos 550D - day 2/365

-JulieCANON


Bildet av meg; Canon eos 550D-day 1/365

Les mer i arkivet » Januar 2013 » Juli 2012 » Juni 2012
hits