tnawi -
(App)befaling

Jeg har tenkt å begynne med ambefalinger av apper. Jeg håper dere liker det!

Big Day er en utrolig praktisk app. Det appen gjør er at du skriver inn en viltig dato, legger til ett bilde og skriver hva som sjer på datoen. Da teller appen ned dagen så du vet hvor lenge det er til.

- JulieIn my wallet

Jeg strever alltid, med understrekalltid, med å starte innlegg når jeg ikke skal være en rosablogger og fortelle hva jeg har gjort. Men jeg får vell bare hoppe i det.

Jeg tenkte jeg skulle fortelle litt om lommeboken min. Den er fra pieces og er ganske stor. Jeg bytter ganske ofre lommebok , siden det er ganske ofte prikken over outfiten. Men det er denne jeg bruker mest. Den er brun, så den passer til nesten at , så er den kjempe praktisk siden den har to seddel lomer, en mynt lomme og masse plass til forskjellige kort. 


Kul ikke sant... ;) 

Hva synes du om lommeboken ?sønner av norge

heii!

Jeg hadde påenmåte datafri i går, som dere sikkert skjønte. Men det er vell påtide at jeg kommer med den annmeldelsen jeg sa at jeg skulle ha. 

Sønner av norge, var en veldig spessiel film, som jeg tror du må være forbrett på å se noe sært før du går inn i kinosalen (som jeg ikke var). Men fimen er bra laget, og den er ikke langdryg eller noe. Men jeg kan med mildt hjerte si at det er den sprøeste filmen jeg har sett på lenge.

Jeg tror at hvis du er den persjonen med ett opent sinn, vill du syns at filmen er drit bra , men hvist du er en persjon som synes ting blir fort teite, vill du ikke like filmen. 

Jeg vill gi fimen terning kast 5! Det er en spennende film med noen sterke noen sære og triste, sprøe og idiotiske sener i, men alt i alt er filmen kjempebra.

Har du sett sønner av norge?

Les mer i arkivet » Januar 2013 » Juli 2012 » Juni 2012
hits