tnawi -
Find me on

We heart it : HER

Twitter: @juliearnoy

Instagram: Juliearnoy

Facebook: HER- Julienervevrak

heisann!

Har vært utrolig dårlig på å oppdattere dere på innkjøp osv. Var i byen idag + at jeg fikk pakke i posten får noen dager siden og noen flere innkjøp som har vært i det siste. Gidder ikke å lage ett langt kjedelig innlegg om det, så har tenkt å spille inn en videoblogg. Skulle egentlig gjøre det i går, men den ble ikke noe bra pga. fokus på kamera osv. Men jeg lover! Etter jobb i morgen skal jeg spille inn videoblogg til dere og skal prøve å få den på bloggen iløpet av dagen. 

Imorgen får vi vite hva vi kommer inn på til høsten, og jeg er et nervevrak uten like. Er stresset hele tiden og klarer ikke å tenke på noe annet. Gruer noen av dere dere?- JulieJeg ER seriøst verdens værste blogger fortiden...

heia!

Jeg forstår det ikke... Det er jo ikke så vanskelig å bloge , men jeg klarer gang på gang å drite meg når jeg sier at jeg skal beggyne å blogge igjen. Men vi prøver igjen vi!

hoho, ser dere det? Ny header og greier! Dette blir jo lovende.

-Julie

 Gossip Girl

hei! Jeg er en stor fan av Gossip Girl, og spessielt av Blair. Jeg er helt fasinert av personen Blair, hennes stil, utseende, væremåte og ustråling. Jeg heier på Blair uansett hva som ser i Gossip Girl. Hun har perfekt sans for stil og mote, stilen hennes er bare helt praktfull. Hun er også veldig god til å lage drama og skape morsome sener, men ting ordner seg alltid siden hun er en så god venn å ha.

Nå er jo blair sammen med Dan og det er kanskje det eneste jeg missliker. Jeg synes at Blair og Chuck er det perfekte par og jeg krysser fingrene for de to.

Hva synes du om Blair Waldorf?

- Julie

 Slutter...

Nå godder jeg ikke mere, har ikke blogg lyst , men vi snakkes kanskje en dag, hvem vet!Blogger fra eple husethei , sry for lite blogging men har ikke hatt tid, skal lage video når jeg kommer hjem. Har vært på kino og sett happy feet 2 nå. Syykt bra!

Blogges når jeg kommer hjem.Blalalaala

heisann hoppsan, nå er det jul igjenn!

Julestemning!!!! det er nmoe jeg har mye av nå. Jeg tror jeg aldri har hatt så mye ulestemning i hele mitt liv. Jeg gleder meg som en liten unge til i morgen. På ønskelisten sår det:

Ballettdrakt
Iphone
Gitar
Neglelakk
Øyenskygge +++

ÅÅÅÅÅ, i morgen skal bli så sykt korselig. Jeg skal feire julaften med mine to søte søskenbarn, Onkel, Tante og Mamma, gleder meg!Hva skal du gjore i morgen?TILBAKE!

heiheihallo!
Nå er jeg tibake etter en laaaang pause! EN takk til marita som fikk meg tiil og blogge igejn. Nå er jeg ferdig med alle tentamener og prøver, så da er det fritt fram med blogging. Forresten, kan noen søte lesere hjelpe meg litt, imovie vill ikke duplisere filmer, så jeg får ikke til og redigere noen filmer, og det kan være litt kjipt. 

Jeg starter og blogge med bilder og diverse imorgen, men nå skal jeg ha en god natt søvn før jeg skal på kor øving med skolen i morgen. 

Blogges!Kanskje, kanskje ikke..

hei!
du har sikkert merket at jeg ikke har blogget på en stund, jeg tror jeg skal ta en pause til tentamen og danseforestillingen er ferdig. Det er så mye stress og jeg har knapt tid til data, er bare på om kvelden og da er det nesten ingen som leser bloggen lell.

Sankkes om 2-3 uker :)

 Hjelp meg !

heiheiheeiheihei!!

Noen må hjelpe meg , imovie er helt rar den vill ikke ferdigstille eller  duplisere prosjektet, altså den videoen som skulle ut i går ..... Hva skal jeg gjøre? noen må hjelpe meg....
Fuck imovie....Finn meg på facebook og twitter

dette har egentlig vært en mulighet lenge. Men har ikke reklamert for det. Men trykk HER så trykker du liker så følger du bloggen min på facebook. Jeg er også på twitter trykk HER, så follow så følger du meg der også!

Andre sider

We♥it - HER

Bloglovin' - HER

Blogg.no - HER

Blir veldig glad vist du følger meg!Haha, det har blitt veldig mange "tomme'n opp" bilder i det siste, men kameraetmitt ligger fortasatt til stine...2008-2011 gutten har kommet en lang vei!

2008 - cover, with you

2009 - one time 

2010 - never say never

 

2011  - mistletoe

 Jeg har vært en beliber siden 2008 ( det var jo ikke noe som het belibers da men dere skjønner hva jeg mener.) Å jeg synes Justin Bieber bare blir bedre og bedre for hvert år som går. Den siste singelen Mistetoe synes jeg er fantastisk, og den siste platen også!


Det er ikke bare sangstemmen som har forandret seg eller, fra super søt til døds kjekk :)

Hva synes du om Justin Bieber? 

 Syk , sykere, julie

hei , i dag har jeg ikke vært helt i form , så ligger bare hjemme. Skal bare på dans en sliten tur, så er det hello til sengen og film etterpå.

- Hva har du gjort i dag ?blogg fri idag , snakkes i morgen :)

tilbake!

hei!

Nå er jeg tilbake etter en uannonsert blogg fri uke. Det eneste jeg gjorde forriguke var å sprise, skole, sove, lekser og trene ( var knapt på pc'en). Men nå er jeg tilbake i full form. 

Haha, føler meg så fresh om morgenen !syk...

hei, sorry for lite blogging men er syk så har ikke blogglyst .. blogges i morgen elnsredigerer

hei!

Holderpå å redigere vlogg nå , sorry for lite blogging, men det er mye som har skjedd i det siste.


nike joggesko !

Da har jeg designet mine joggesko, og er med i trekkningen av å vinne de !Fargerike! jeg vet , men vist jeg skal vinne ett par sko som jeg har designet, så skal de skille seg ut! Tyks? ville du ha brukt de?

-Julie

nikevinn
Stikkord:


ØNSK MEG LYKKE TIL !

nå stikker jeg for å synge på rockheim, gruer meg til tusen !Dere får et smile bilde men egentlig er jeg et nervevrak!TØYING PÅ G!

heihei, har hatt noen bloggfrie dager og dat var god, men nå er jeg tilbake på fult igjen !

Siden vi sluttet bansesemesteret så har jeg ikke giddet å tøye noe, så nå var jeg sykt stiv, men har klart å mjuke meg opp etter en og enhalv time med tøying.Tar meg en tur ut snart, vi blogges når jeg kommer hjem. Det blir også sol i dag, bleike jenta trenger litt farve til sommeren.VISTE DU AT...

Jeg satt akkurat å leste "viste du at ting" holder på å flirte meg ihjel. Så tenkte at jeg måtte dele noe med dere.

 

VISTE DU AT..

I bibelen dreper Gud 2.038.344 mennesker. Satan dreper 10.

Damer blunker dobbelt så ofte som menn.

L.A. (Los Angeles) fulle navn er "El Pueblo de Nuestra Senora la Reina de los Angeles de Porciuncula"

23% av alle kopimaskiner blir ødelagt av at folk kopierer rompa

50% av jordens befolkning har aldri brukt en telefon.

40% av overskuddet til McDonald kommer fra Happy Meals.

Norsk er det eneste språket i verden hvor man bokstavelig talt snakker på innoverpusten. Prøv selv: Si "Ja" på innoverpusten. Naturlig, ikke sant?

Man kan ikke rape i rommet. Det er ingen tyngdekraft som skiller luften fra væsken.

Forsiden til nynorskordboken lyder "Ny Norsk Ord Bok" som er intet mindre enn fire orddelingsfeil.

 TELT TUR !


Emile lekte Justin Bieber


"Faen, hvordan gjør jeg det hær" haha, kan ikke å sette opp telt, å tur det var tanken som gikk gjennom hodet mitt der.... 


Flink ja!
Torgeir, meg, Marie og Ida


Fjortis for a life time 


Hahahahah

 

Nå kommer vi til de fine bildene Torgeir tok, de er helt syke, Creds til han!

TAKK TIL ALLE SØTE

Tusen takk til alle dere som har gitt meg søte komentarer, er kjempe gla for alle! Det er altid hyggelig å få en kommentar, å dere som gjør det hjelper hverdagen min og blogghumøret mitt til å bli bedre.

Love you allZzzzzzz

Heihei, sitter hjemme etter en slitsom telttur med masse godt og energi drikke... haha, det var en sick morsom kveld, men jeg kjenner at jeg har blitt sykt sliten i dag, kommer bilder senere, men orker ikke å reise meg fra sofaen gå ti skritt ta opp kabelen å gå 10 skritt tilbake. LAT! med store bokstaver.Men web bilder er dt ikke noe slit med.

blogges etter jeg har giddet å ta den slitne rompa mi ut av sofaen. Å ikke glem spmrunden !
BLACK'N WHITE

 Følte får å ta litt bilder isted, Hva syns du ?I DAG ER DET.....

1.Juni! Endelig er den fantastiske måneden i året hær. 

Nå er det 9.dager til jeg får meg ny mobil, 13 dager til jeg blir 15, og 27elns, til sommerferie! Nå er det ikke lenge til jeg kan gå med shorts nesten hver dag, eller til jeg kan sove så lenge jeg vill. Juni er bare en gantastisk måned. 

Slenger med et random bilde som jeg tok får noen dager siden. Tycks?NY HEADER

Var så sykt lei av den forrige, så jeg bestemte meg for å endre litt på ting. Jeg vet ikke om den er midlertidig eller ikke, vist det blir anledning til å ta headerbilder så skal jeg gjøre det.

Jeg ble ganske fornøyd, hva syns du?VEKKE EIN DAG

Jeg hadde en slags datafri i dag og i går. Men nå er jeg tilbake. Jeg legger ut bilder av tina og meg, og verdens fineste hets Svarten som har bursdag i dag! Grattulerer! men ja, jeg legger ut bilder av det iimorgen. Nå er det finale uke på Paradise så vi blogges i morgen.

UT I DEN FRISKE LUFTA !

Stikker en tur ut, sorry for dårlig blogging, oppdaterer dere i kveld :)STIKKER EN TUR JEG!

Jeg tar meg en tur ut, blogges når jeg kommer hjem !-Julie 

 SYKKEL I REGNET

HEIHEI,

Idag hadde vi sykkel tur med kolen i piss regnet, skal si jeg så frech ut når jeg kom hjem! Haha jeg så rett å slett ut som en druknet katt !
Vi har seriøst dritt vær hær i trondheim nå...

-Julie
Å HERRE, JEG HAR VERDENS MEST BARNSLIGE KJÆRESTE

heheu! Nå sitter jeg å prøver å blogge, men det er litt vanskelig siden Torgeir sitter å trykker på taster, lukker igjen skjermen og trekker ut strømmen.... 

å dette skjer når jeg tar bilder...Men så må mann bare bli med til slutt...
Btw... han sitter også å sier "lufta er for alle" og veiver med hånda fårran ansiktet.... å nå dyter han meg til siden...

Blogges når det er litt enklere.

- Julie


I DAG HAR JEG...

Vært på skole, band øving, og stått i kiosken på byåsen rosenborg kamp. Og der fikk vi bilder med noen kjekke gutter!!! 

Har tatt bildene fra http://emmamaries.blogg.no. Sorry for dårlig blogging men har det så travelt for tiden så det blir bare haste innlegg. Men kommer sterkere tilbake etter neste uke siden jeg har 5 prøver å øve til. 

- Julie

MAG OG PARADISE

heihei, nå siter jeg og er nydusjet, fresh og fin og slapper av med en starbucks iskaffe, mens jeg ser på paradise. Det er semifinale uke og er sykt spenende. 

Jeg vet jeg er litt slapp på bloggingen, men det er siden jeg rett og slett iikke har tid. Enter så er jeg med venner og kjæresten eller så er jeg på skole eller jobb, men jeg klarer og smette inn ett innlegg nå og da, minst en gang om dagen. men jeg skal begynne på fult igjenn, PROMISE!

Forresten, gi inn på bloggen til stine HER! jeg har laget design og header til henne og jeg setter pris vist dere gir tilbakemelding til meg om hva dere synes :D

-Julie

FAKE A SMILENoen dager får mann bere ikke til å smile... 

Jeg stikker en tur ut, og når jeg kommer tilbake så kanskje jeg lager en ambefaling videoblogg eller lignenge. Blogges senere.

-Julie


SMINKE, JEJEJEJE!

heihei, nå har jeg nettopp kommet hjem fra verdens morsomste teaterstykke, tro, håp og kjærlighet. Nå sitter jeg å ser på paradise hotel, men smetter inn ett lite innlegg.

Sorry for dårlig blogging idag, men har ryddet rommet osv. Jeg har ryddet i sminken min å ble sykt fornøyd, så jeg tenkte å dele noen bilder.  Som sagt ble sykt fornøyd. 

Hva synes du ?

-JulieINNKJØP 16/05-2011Depend nailpolish fra Cubus kr. 39.50


Masterpiecemax fra Maxfactor, HM kr 149

Jeg var ikke helt i shoppe humør når jeg var i byen på madag så ble ikke noe klær på meg, men det ble da noe. 

Hva synes du ? 

- Julie
UPS!

Jeg, klarte desverre ikke å holde det jeg lovet om bilder fra 17.mai.

Grunnen er at jeg har vært ute i hele dag og jeg har ikke noe veske til kamera mitt. Å hær i Trondheim har det vært skifte mellom sol og pøsregn i hele dag, så da gikk det ikke an å drasse med kameraet i regnet å risikere at det har blitt ødelagt. 

Men jeg kan da legge ut norges falgget.

LB_Norge_flagg_nors_167277c.jpg

 

-Julie17.MAI !

HEIheiheiheiehiehiehie!

Idag er det verdens beste dag! Skal ta masse bilder til dere som kommer ut i kveld. Vi snkkes må skappe med å ta på bunad, så blir det tåg.


I dag er det også ikke klare å smile dagen ! Jippi.

Hipp hipp hurra for Norge 

-Julie

MYTH AC0 AMBEFALING


Jeg har prøv mange forskjellige MAC lepestifter, F.eks Creme de nude(som er veldig fin). Men anbefalder denne. Den er mat så de sitter på mye engere en en glossy lepestift + at den er veldig lett å påføre og du får ikke tørre lepper av den.  Jeg har hatt MYTH flere ganger, og jeg er veldig fornøyd med den, ambefales på det sterkeste.

Håper du likte ambefalingen, Gjerne gi e kommentar vist du likte/ikke likte anbefalingen. 

-JulieKONFIRMASJON TIL TO SUPRE JENTER

Hei, hei !

Idag har jeg vært i konfirmasjon til emilie og marie, det var kjempe koslig med masse god mat og kjempekoselig stemning. Hahahahaha, jeg har funet mitt nye mastertalent. Diablo eller hva det heter. Jeg er serr super god, eller ikke. Jeg sugde skikkelig, der var bare tragisk. Men ja siden jeg ikke er noe flink på skriving idag, blir det mest bilder.

Sorry for tragisk skriving, men er ikke helt topp på skriefronten  idag, kommer sterkere tilbake imorgen.
Kjekke gutter 


Ida og kine
Konfirmantene, Emilie og Marie 


Jeg møtte på verdens søteste barn 


Konsentrert


Nå har jeg altså kommet hjem, å nå drar jeg ut igjen til ida for å ha en koselig venne kveld..

-Julie

HEISANN!

Jeg vet, jeg vet... Jeg har vært borte i en stund nå, men nå er jeg tilbake! Jeg vet ikke helt hvorfor jeg sluttet, men jeg var bare lei av data og alt sånn. Men nå lover jeg at jeg skal oppdatere hver eneste dag.

Jeg kan jo starte med å fortelle hva jeg har gjort siden sist! Jeg har hatt konfirmasjon, og da fikk jeg selfølgelig mye penger, å de har jeg kjøpt meg mac og speirefleks for (canon eos 550D) Og enda har jeg masse penger igjen. 

Imorgen skall jeg på konfirmasjon til Marie. Jeg skal ta masse bilder og legge ut til dere. Gleder meg noe helt sinsykt! konfirmasjoner er så sykt koselige, med alle talene og den gode manten osv.


Et veldig vakkert bilde ... not! Tatt i går elns. Hadde ikke noen andre bilder akkurat nå. 

- Blogges KONTAKT

Hvist du har noen spørsmål eller lurer på noe så kan du kontakte meg på:
tnawi@live.no 

Det er koselig på spørsmål, og jeg skal prøve å svare så godt på alle spørsmål jeg får. Hvist det er noe du bare har lyst til å si til meg, tar jeg imot det å. 

- Julie

Les mer i arkivet » Januar 2013 » Juli 2012 » Juni 2012
hits