tnawi -
instagram

bålkos

heia!

Var nesten ikke på pcen i går så bestemte meg får å ha en blogg fri dag. I forrigårs var jeg på 'jente keld' med Tina, Karin, Adrea og Cecilia på lian. Vi grillet og koste oss, og hadde det utrolig koslig. Siden jeg er helt potet til og skrive idag, får dere bilder istede. Føler meg som den superbloggeren akkurat nå... Not.

Spiller forresten inn videoblogg senere idag, kommer sikkert i morgen eller noe, vis jeg får Imovie til og fungere, har vært litt vrient i det siste.


Kanskje ikke det heldigste bilde av meg, men, men...

Søte Adrea


hahahaha... Snakke bilder blir alltid helt fantastiske

-JulieKos med venner

hei!

Utroolig vær i dag! Det er så sykt varmt, nå begynner det å bli den sommeren jeg har ventet på. Nå skal jeg ut å grille med noen venner, så det blir koslig. 

Kommer med innkjøp fra det siste  morgen! Håper alle har en super kveld ikveld.

- JulieSummerfeeling

Gjett hva jeg har gjort.... nytt sommerværet i Trondheim! Det er ikke ofte det går an å ligge ut og sole seg hær, men i dag har det faktisk gått an å jobbe litt bed brunfargen som man ikke får hvist man bor hær og ikke griller i solarium. 
-JulieGossip Girl Maraton

Heihei!

Slapp dag fram til nå. Har et mål om å komme gjennom alle 5 sesongene av Gossip Girl før sommeren er over, og det ser ut som jeg skal klare det. Nå er jeg på sesong 4, så dette ser lovende ut! Jeg skal ikke være mere usosial idag, så skal ordne meg å dra ut en tur. Blogges senere!

-JulieSpeil og Gitar

heisann hoppsan!


Nå sitter jeg og spiller gitar og prøver og lære meg only exception av paramore. Har sikkert sittet et kvarter og tatt bilder i speilet og følt meg som den fjortisen, men det er jeg jo ikke siden jeg blir 16 om 2 DAGER!!!! Heregud hvor jeg gleder meg til jeg kan kjøreopp og øvlseskjøre! Skal bli morro ja!

Sminken jeg har på er da tatt på i morrest og etter det så er den sovet med, gnidd utver og sovet litt mere med, så jeg er altså perfekt sminket og vakkrere en noen sinne! ... lol

-JulieTopp Stemning!

Heisann!

Nå sitter syke lille meg og koser meg med topp! Er en liten stund siden jeg fikk bladet i posten, men har ikke lest det enda. Ingenting er bedre enn te, topp og stemning! (Jeg kunne selvfølgelig vært frisk, og tassen kunne holdt kjæft med sutringen sin) ellers er alt topp!

 Hihi, så dere det? Justin Bieber er månedens artist, bra at de har musikk smak!


I dag har jeg...

... hatt det sykt chill. Jeg har sovet, ryddet litt og sett halve sesong 1 av gossip girl. Utrolig slækk dag egentlig. Jeg må jo utnytte de sistedagene av streiken. Vi har jo ikke vært på skolen på snart to uker. En ting til jeg har gjort idag er spist. Jeg har seriøst vært et matvrak idag.
haha, nam!

-JulieThe big bang theory maraton

Heihei!
Nå sitter jeg og har the big bang theory maraton med noen venner. Blir egentlig utrolig slapp av maraton så holder på og sovner innimellom. Big bang theory er seriøst ett genialt program.

Vakkre Yngve!

Haha, og enda vakkrere Torgeir!

-JulieJeg er verdens verste blogger ftm

God kveld folkens!

Nå har jeg ikke blogget på litt over en uke. Skjønner ikke helt hvorfår men det har nå bare blitt sånn. Jeg er verdens verste bloger akkurat nå, men jeg skal skjærpe meg. Har fått noen spørsmål som jeg skal svare på. Jeg har jo også en videoblogg som jeg ikke har laget enda. Herregud hvor flau jeg blir av meg selv akkurat nå. Jeg var forresten i oslo på BIEBER konsert. Har vært en beliber i mange år nå. Var noen av de første som så den videoen på youtube som Scooter lå merke til sånn at han kontaktet han. Konserten og Oslo turer var utrolig bra. Skal komme med bilder osv i morgen. 

Idag har jeg vært på familieburdag og hjemme. Vært veldig usosial. Etter jeg kom hjem fikk jeg faktisk litt feber, så er ikke i topp form. Vi blogges sikkert i morgen så skal jeg fortelle mere om hva jeg har gjort mens jeg har vært borte og svare på litt spm.

 

Elsker denne sangen, hører på den hele tiden. Ambefaler og høre på teksten! Sangen handler om September's Children altså den selvmordsbølgen som var i USA.

-Juliesoleil

Heii!

Etter en dag med styggvær har det blitt sol igjen! Ahh det er så deilig. Sol, Sommer, tan, livet kan ikke bli bedre + at jeg fikk pakke i posten idag :)Har du sol?

-JulieEksamen, eksamen, eksamen...

Heihei hallo!

Ahhh, det er så deilig med sol og sommer! Nå skal jeg gå ut å øve til eksamen. Live kan ikke bli bedre akkurat nå.

- JulieSol i Trondheim!

Heiheiehei!

Endelig har sommeren kommet til Trondheim. Det har jeg ventet lenge på! Selvføgelig er jeg innesperret med eksamensforbredelser... 30 siden om løgn og sannhet kan bli litt mye ilengden. Skal ta meg en dusj, kutte opp litt frukt og gå å sette meg ute å leste norsk. Blogges senere!

Finvær i Trøndelagen

Er det fintvær der du bor? 

-Julie


Kinopia 96

god kveld, natt!
Måtte bare slenge en fjortis overskrift. Har ikke gjort det på veldig lenge. Men, men... Idag har jeg chilla og vært på kino med koslige folk. Ganske rolig dag. Helga har egentlig vært utrolig rolig. Sovet lenge og bare hatt det koslig.

- JulieFin fredag

god kveld mine lesere!

Jeg har fått et par spørsmål om jeg kan lage dansevideo, og det kan jeg sikkert gjøre :) Har tenkt å spille inn video om innkjøp osv i det siste. Skulle egentlig gjøre det i dag, men har hatt en utrolig slapp fredag der jeg ikke har gjort spessielt mye. 


bunads bilde fra igår. Ble ikke så mange bider siden jeg var ikke så mye ute siden det var så dritt vær. Gikk i tog, spiste med familie og var med venner.

Hva gjorde du i går?

-JulieBrå slutt!

god 17. mai folkens!

D ble en brå slutt på blogginga forrige uke siden d var stress med prøvedansing på kata osv. Å så fikk jeg vite hva jeg komm opp i til eksamen. Men nå er jeg tilbake og skal blogge som aldri før. Skal spille inn en video til dere imorgen eller overimorgen. Skal oppdatere dere litt senere ikveld også. 

Gjerne legg igjen en kommentar om hva dere vill jeg skal videoblogge om!

 

-JulieRundtur på sykehus og lege!

Heisann og godkveld. 

Var ikke helt i blogg humør igår. Var døds sliten etter rundtur i Trondheim by etter en ulykke i gymmen på skolen i går. Den fantastiske flinke meg klarte å klaske nesa i kneet. Jeg ble jo selvfølgelig hoven og litt blå så da dro jeg på legevakten får å få den skjekket. Når jeg kom dit ble jeg sendt til legen og hun sa at det mestsansynelig ikke var ett brudd. Nesa gjør jo selvfølgelig drit vondt så jeg går rundt med hodepine 24/7 og har lyst til og sove hele tiden... Men jeg er på bedringens vei.

Til noe annet. jeg har funnet ut at siden jeg begynte og blogge igjen har det nesten ikke vært et eneste bilde av meg på bloggen, bare masse andre kjedelige bilder, så jeg skal skjerpe meg. Jeg har jo skiftet hårfarge fra blond til brun med kobber nyanse. Akkurat for øyeblikket er jeg uten sminke, men jeg lover at dere skal få se fargen! 


"d blir itj fart utn bart" hihi

JulieJordbær å vondt i nesen

Heisann og god dag til alle dere som ikke har vondt i nesen! Kan fortelle historien senere, men tviler på at det blir noe mere blogging idag, helt utslitt.

JulieLeker med i Photo Booth

Først og fremst vill jeg bare si... Åherre hvor langt tid det tar å logge inn på blogg.no idag da. Jeg brukte sikkert en halv time. Hater sånne dagen når alt bare henger seg opp på internett.

Men skal ikke være så veldig negatig sjø. Nå har jeg vært en stor fjortis, og tatt tusen bilder av meg i Photo Booth. Det er litt gøy når man ikke har noe annet å gjøre. Men her er da resultatet av noen av de hundre bildene som jeg tok.Ha en fin Lørdag folkens 

JulieSyk!

Heisann

Jeg har vært syk de siste dagene og er fortsatt veldig dårlig... Jeg ska prøve å blogge mere idag, men det spørs om jeg har energi til det.

En slapp tommelopp fra meg.

- JuliePå toaster'n

Hei!

Chill x100 kan man vell si at dagen min har vært. Det har vært en utrolig rolig skoledag. Det er så deilig og være ferdig med alle tentamenene, da skal man jo bare ha repetisjon og det er jo ikke noe stress.

Nå sitter jeg hjemme å ser på gossip girl å spiser toast, så skal jeg hoppe i dusjen, gjøre litt lekser så fyker det på sang time også på dans. Woho får et sykt interesangt innlegg! Elsker seiøst å ha ensformige innlegg, det er jo så sykt spennende å lese...

Nam!

-JulieSkole, skole, skole, skole

Jeg ble seriøst sur når jeg våknet imorrest å så at det hadde snødd ute i natt. Nå synes jeg våren kan komme til trondheim også. Snøen forsvinner alltid kjempe seint her og det irriterer meg noe sykt.

Utrolig fint bilde av mine nydelige å rene converse.
-JulieBack in tha blogg business

Hei å hå!

Nå har jeg, etter en lang pause fra bloggen bestemt meg får å begynne og bogge igjen. Jeg har tenkt mye på det, men har savnet bloggen så mye at jeg vil begynne og blogge. Egentlig har jeg ikke tid til å blogge, men jeg klarer alltid og skvise inn 3 eller 4 minutter ett parganger om dagen. Så opptatt er jeg ikke.

Jeg har egentlig ikke så sykt mye å tilføre, eneste at jeg hadde matte tantamen idag som faktisk gikk ganske greit. Nå sitter jeg egentlig bare å daffer i sengen og venter på at Paradise skal begynne. 

Kan vell slenge med noen bilder jeg tok for 3 min siden.

-Julie1.juledag

Heihei , jeg tok en liten bloggfri på julaften og første juledag , men i morgen kommer det sikkert en liten video om julegaver :) kommer sikker outfit fra julaften osv. også. Vi blogges i morgen !Noen tips?

Dagen min idag har bestått av, øving, øving, øving og soving og litt tv, så jeg har ikke hatt en så veldig interesang dag. Men nåkk med rosa bloggingen. Jeg har et lite spørsmål. Har dere noen tips til hva jeg skal blogge om, må gjøre video(hvist jeg får imovien min til å funke), spørsmåls runde. 365days, romet mitt elns. Jeg håper jeg får inn noen tips da blir jeg glad.

Imorgen skal jeg å stripe håret.... Jeg skal endelig bli bondie. Haha ikke ta meg som noen barebie dokke men er så syyyykt lei av å ha brunt hår. Vurderte og farge det rødt men jeg har rosa nyttårsball kjole så det kunne jeg ikke. Men tilbake til poenget , jeg gleder meg til resultatet , så vi får se hvordan det blir i morgen. Slenger med det søtt bilde som jeg tok i sommer. flinke bloggere blogger ofte...

jeg må få åpne innlegget med å si, sorry...

Nå kommer min lange kjedelige forklaring på hvorfor jeg ikke har blogget i det side... Jeg var på bursdag på fredag der jeg klarte og legge igjen kameraet mitt, da vet jeg at dere tenker hva med mobil eller web! Men min vakkre htc mobill har jeg klart å miste i bakken sånn at skjermen er knust, og tuchen er f*****. Så det år ikke an til å bruke den. Grunnen til at jeg ikke har logget med bilder fra weben er rett og slett at jeg ikke har sittet på pcen i helga... 

Nå er det ny uke og nye muligheter. Så i morge skal jeg hete kameraet og levere mobilen på reprasjon. 

R.I.P min kjære htc wildfire s som gikk bort den 22.10.2011, nesten 6 måneder gammel. 

Vi hadde så mange vakkre minner sammen.f*** verden!

Verden er imot meg idag... det hele begynte med at jeg har gått rundt med hodepine i dag og så skulle jeg som den flinke bloggern jeg er lage en sminkevideo, men midt under innspillingen gikk kamerat mitt tom for strøm... For noen minutter siden skulle jeg ta bilder av det nystripete håret mitt , å den nye jakka mi... Men når jeg slår på kameraet viser det seg at den flinke meg har glemt å ladet kameraet... Ja! så er det en ting til. Skrilex skal jo komme til oslo 22.november , og da var det jo egentlig bare 18års grense får å komme inn... Men siden skrilex er så snill og grei skulle han holde en egen konsert med open aldersgrense. Men Jeg får ikke til å dra siden jeg har ingen plass å sove , og jeg får ikke låv til å bo på hotell alene... 

Skal du på Skrilex?blogginnlegg nr 85

heuuu!

Blogg, blogg, blogg, har tottal skrivesperre i dag, aner ikke hva jeg skal skrive om... + jeg klarte og glemme kameraet hjemme, og jeg skal være til mormor til i morgen, så set blir bare kjedelige webcam bilder... Jeg føler meg som verdes beste blogger akkurat nå... 

Forresten jeg lurer på om jeg skal lage en sangvideo. Legg igjen en kommentar vist du vil ha en sang video og forslag til hvilken sang jeg kan synge. Lover at det ikke blir en sangvideo med playback denne gangen:)


dans


Vakker med mundskyll i munnen-.-

stikker på dans snakkes når jeg kommertilbake!

går du på dans? tøyings..

hei!
Nå sitter jeg å tøyer, må egentlig gjøre lekser. Er så syyyyykt skole lei at det går ikke an! Men lekser må gjøres så man ikke får annmerkning. vi snakkes, har sykt skrivesperre idag !!!! plagsomt.

Kommer annmeldelse av filmen i morgen , gidder ikke å skrive den idag, får sikkert ikke til å formulere an settning engang ( vises jo i innlegget hær). 

BLOGGGGÆSSkino for fææææn

heiiiiu!

Nå sitter jeg fredfult i senga mi å drikker pepsiMAX mes jeg venter på at buksa mi skal bli ferding i tørketrummelen. Etter det stikke jeg på kino. Å som en flink blogger jeg er, skal jeg gi en annmeldelse på filmen. 

Meeen mi prekast når jeg kommer hjem. haaha, jeg er så vakker noen ganger!!

-Julie15 september 2011

heeeu!

Nå er spm runde videoen på bloggen om knappe 20 minutter, laaaang ventetid, jeg vet det. Men den har bare gått i glemmeboksen. Den har vært halv redigert lenge, men jeg gjorde den ferdig i går å nå står den til opplasting :D

Det var noen som lurte på om jeg kunne legge ut en link til elf, så det er bare å trkke HER , så kommer du til hjemmesiden. 

-Juliesomeone like you

you'd know, how the times flies.
Only yesterday , was the time of our lives.
Wee were born and raised in a summery haze.
Bound by the suprise og our glory days - Some one like you, adele 

 b to the oring

haha, utifra den lame overskriften så kan dere kjønne at jeg kjeder meg... Sitter å venter på at Torgeir skal komme hjem, mens jeg ser på hard timer of RJ Berger. Har egentlig ikke så mye og skrive om.  


mesteparten av dagen min har gått ut på soving.Hva har du gjort i dag?

-JulieI USED TO BE FAT

heiheihallo! Nå sitter jeg å ser på I used to be fat, på MTV. Jeg synes det er sykt motiverende å se på, se at late ungdommer gidder å ta initiativ til å ut å trene. Jeg har også nettopp satt in cupcakes'ene i ovnen (bilder senere) å jeg tror de blir kjempe søte !

Hadde ingen bilder å legge ut, så det ble ett random bilde av torgeir som tagger. flinken!

- Julie 

oj, jeg har jo en blogg!

sorry, men glemte bloggen helt i går, var bare innom pc'en i kanskje 5 minutter. Akkurat nå sitter jeg å ser på LA ink på TLC. skal straks gå i dusjen og ordne meg litt. Skal komme med inkjøpene fra danmark i dag eller i morgen, vi får se om jeg får tid i dag. - Julieen liten oppdaterinng

Hei! nå er jeg framme i Aalborg. Vi har fått et sykt fint hotel, med verdens beste badekar pg utsikt. Nå skal vi snart kjøre til Hjørring siden jeg skal treffe Torgeir, har ikke sett han på en uke nå... Men vi blogges senere i kveld!longtime no see...

heiigjenn... lenge siden sist. Hadde egentlig bestemt meg får å slutte å blogge, men klarer ikke å holde meg unda. Jeg lover ingen ting, men jeg skal prøve å begynne å blogge igjen og jeg håper at jeg ikke har skuffet leserne mine med å ha vært borte i nesten en måned. 

Men jeg kan fortelle hva som har skjedd mens jeg har vært borte. Gidder ikke å skrive et sykt langt innlegg, så jeg får fortelle det i bilder. 


Jeg har kjøpt meg ny linse som heter canon ef 50mm 1:1.8 II ( jeg skriver det egentlig bare 50mm f/1.8) den tar sykt fine bilder som dere ser nedenfor.


canon eos 550D + 50mm f/1.8

Jeg har vært på hytta til kjæresten min, det var sykt kos, da tok jeg dette bilde. Ser ut som eventyr land, eller hur?


canon eos 550D + 50mm f/1.8
Jeg har også vært på hytte tur til emilie og marie med renate og ida og der fisket jeg en fisk på4kg!!! sykt stolt, haha ser forferdelig ut på bilde. men, men ....


Jeg har tegnet mye..

Og nå er jeg i ... copenhagen!! jeg har vært på shoppin i dag, legger ut innkjøp senere.

Nå skal jeg prøve å laste ned en film å se den siden mamma er kjedelig og ligger å sover når jeg vil spille amrikaner med hun. 

En siste kjapp ting. det er en ambealing av The rocky horror picture show. Det er den sykt mest randome filmen jeg noen gang har sett, men den ambefales. Det er ikke sikkert du liker den, men jeg tor det er etter smak og behag. Men dedn ambefales. Legg igjenn en kommentar hvist du har sett den og om du synes den er bra eller dårlig. Da blilr jeg glad.

-Julie

den er ferdig

Tavle veggen min er endelig fredig!!!! jeg ble superfornøyd. Nå har vi kommet over det som tar lengst tid i oppusingen min. Jeg gleder meg til hele romet er ferdig. Har en førlelse av at det kommer til å bli super bra!

Før: 

Etter:

Hva synes du?

Tavlemalingen er foresten kjøpt på Biltema og heter tavlemaling.steiking !

Sola har stått på toppen av himmelen uten en eneste sky i hele dag, helt fantastisk, det er ikke noe man oppdager ofte hær i Trondheim. Ofte når vi har sol så kommer det et regn skur midt på dagen, men det har det ikke gjort i dag. Nå har jeg endelig fått sommerfeelingen!

Jeg har altså benyttet denne dagen til å dra den bleike kroppen min ut i solen å steike. Det var sykt godt.Vist det blir samme vær i morgen skal jeg stå opp tidelig å gjøre det samme. bare chille med kaldt vann musikk og sol. Det er sommerlivet.opppussing på g

heiia! lenge siden sist... har hatt en liten pause siden jeg bare plutselig ikke hadde noe inspirasjon til å blogge. 

Nå holder jeg på å pusseropp rommet, har hatt lyst til det lenge men har aldri blitt til at jeg har orket. men nå skal dere få det første blidet  i mitt prosjekt. 


haha, vakkert, nettopp redig med spaklig å nå sitter jeg å venter på at det skal tørke, så skal det spakles en gang til å etter det males. gleder meg til det blir ferdig!

Vi blogges senere i dag for en oppdatering om rommet. 
planking!!!Hahahah, jeg måtte bare legge ut bilde av meg som planket, stolpen er mye tynnere enn den ser ut, så jeg strevde med å holde balangsen... gjorde det også på en grein, men bilde var ikke tatt med mitt kamera. 

Har du planket?

Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Juli 2012
hits