tnawi -
New inT-sjorte-SWEET, Caps-SWEET, Solbriller-BIKBOK, Smykke-WEEKDAY, Solpudder, MAC, Kost-HM, T-sjorte-WEEKDAYGodsaker

Yoloet litt iste og bestilte noen ting fra junkyard. Kjøpte meg faktisk en caps, sitter bare å tenker på hvor deilig den kommer til og bli i sommer. Jeg gleder meg så inni S***** til sommeren, når man kan gå med hva men vil uten å fryse. Jeg kan jo bare face at i Norge fryser man uansett, menmen.What's in my bag?

heisann!

å har jeg nettopp kommet hjem fra torgeir og før det var jeg i byen. Jeg kjøpte meg den utrolig fine og ikke minst kule shortsen fra Gina, den er bare helt rå.

Øyenbryns penn. Kjøpte meg nettopp en, men så mistet jeg den... utrolig surt egentlig.

Strømpebukser. Ekstrem forbruks vare, må ha nye hele tiden...

Outfiten min idag.
- JulieMOROCCANOIL

hei!

Har du hørt om Moroccanoil? Det er vertfal et hårprodukt som har blitt veldig stort. Jeg har hatt lyst til å prøve det lenge, men har bare ikke kjøpt det. Nå har jeg kjøpt shampoen  og balsomen en gang. Har prøvd oljene på jobb før men aldri shampoen og balsamen. Jeg er strålende fornøyd og det lukter kjempegodt! Gleder meg til og bruke det framover.

Dansevideoen er spilt inn, men det ble bare masse tull. Lage vlogg når man er hyper er ikke så veldig lett. Skal spille inn vlogg når jeg har sminket osv.
Har du prøvd produktet?

-Julie
 Stars and not stripes

Holla! Var en liten tur i byen i dag. Kjøpte meg et skjerf som jeg har sett på lenge. LOVE IT!Se hva som kom i posten!


129,-


149,-


99,-


149.-

199,-

Dette er fra gina tricot , jeg bestilte det på torsdagen i forrige uke, og så kom det i går. Er kjempefornøyd med alle tingene! Buksen sitter som ett skudd!white and blueNy shorts fra weekday , tycks?innkjøp 3/10-2011

Heii!

Her er innkjøpene fra når jeg var i byen i går :) 


h&m - 299Ginatricot - 199Ginatricot - 79.50


Kremmerhuset  - 14,- per stykk.

Hva syns du?innkjøp 22/09-2011

hei!

Ble ett lite kjøp på trondheimtorg i dag, siden det er salg osv. 


30,- H&M

Kjempesøt ikke sant?

-Juliepå vei til meg!


Bestilte meg kjole på nelly isted. Jeg synes den er supersøt, gledermeg som bare det til den kommer :)

Hva synes du om kjolen?endelig!

heiiiia!

Nå har endelig elf smiken min kommet! Mamma hentet den på postkontoret i går, å den er utrolig bra , har forelsket meg i leppestiften som jeg kjøpte. Elf anbefaes, men jeg har jo bare prøv det i dag , så jeg vet ikke om det fremkaller kviser, tørrhud osv. men tiden vil vise! Kommer sikkert til å skrive ett innlegg om det når jeg har brukt det en stund.I'm sooooo happy !

- Har du noen sminkeprodukter du er kjempenøgd med ? 

-Julieda er det bestilt!

Hei!

Er nesten ferdig med å redigere videoen! Men jeg har nettopp bestilt meg sminke og sminkeutstyr på elf.  Så tingene på bildene under er på vei i posten til meg nå! Gleder meg som en liten unge på julaften til de kommer!


Har du bestilt sminke fra Elf før ?

-Julieinnkjøp - ikea


Kritt, 19.50,- elns. skal bruke de på tavlemalingen på rommet, kommer bilder etterpå.Blomsterpotte, som jeg skal bruke til søppelbøtte, 49.50,-


4 slike til 9,-

Ei ramme som kostet 15,- elns.

Utenom det så har jeg kommet ett strøk på tavlemalingen, skal male andre strøket i morge. men jeg tror jeg blir fornøyd.


Det svarte som ekke går helt til bakken ar bare rullegardinen min ikke maling. Jeg vt det er litt flekkete men etter andre strøket så blir det bedre.

Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Juli 2012
hits