tnawi -
Leker med i Photo Booth

Først og fremst vill jeg bare si... Åherre hvor langt tid det tar å logge inn på blogg.no idag da. Jeg brukte sikkert en halv time. Hater sånne dagen når alt bare henger seg opp på internett.

Men skal ikke være så veldig negatig sjø. Nå har jeg vært en stor fjortis, og tatt tusen bilder av meg i Photo Booth. Det er litt gøy når man ikke har noe annet å gjøre. Men her er da resultatet av noen av de hundre bildene som jeg tok.Ha en fin Lørdag folkens 

JulieMonki endelig i trondheim

God kveld!
Idag har jeg vært på shopping i byen, det var jo åpning på monki idag. Lykkerus til 1000 og jeg fant meg mye fint, men skal tilbake når det ikke er så stappet på butikken. Var jo ekstrem kø fra prøverommet...

To bilder som jeg tok når jeg var der. Kommer innkjøp osv i morgen. Kjøpte meg ei tsjorte og en liten veske + at jeg kjøpte meg ett skjørt i går.

- JulieHÅR

Ahh, jeg elsker krøller! Min mening er at krøller er finere enn glatt hår, men det er bare vist de er krøllet riktig. De fire bildene over er utrolig vakkre. Fant de på Weheartit selvfølgelig. Den fletten på bilde nr2 er super søt , eller hva? Gleder meg til mitt hår blir veldig langt gjen, da jeg kan leke meg med forskjellige krøler. Gleder meg, og det er ikke så veldig lenge til sånn som mitt hår vekser.

Hva synes du om krøller?

- JulieGossip Girl

hei! Jeg er en stor fan av Gossip Girl, og spessielt av Blair. Jeg er helt fasinert av personen Blair, hennes stil, utseende, væremåte og ustråling. Jeg heier på Blair uansett hva som ser i Gossip Girl. Hun har perfekt sans for stil og mote, stilen hennes er bare helt praktfull. Hun er også veldig god til å lage drama og skape morsome sener, men ting ordner seg alltid siden hun er en så god venn å ha.

Nå er jo blair sammen med Dan og det er kanskje det eneste jeg missliker. Jeg synes at Blair og Chuck er det perfekte par og jeg krysser fingrene for de to.

Hva synes du om Blair Waldorf?

- Julie

 Helt idiotiske fakta om meg

heisann! Jeg har vurdert å lage ett sånn ubrukelige fakta innlegg om meg, og det høres veldig morsomt ut så her kommer det. 

-Jeg er utrolig sløv å lat. Sånn helt seriøst er jeg sikkert en av de søveste her i Trondheim. Jeg kan ringe til mamma å spørre om hun kan komme å hente meg når jeg er 50m unna huset mitt.

-Jeg er helt potet på å formidle det jeg har å si. Altså jeg klarer ikke å ordlegge med rett. Noen ganger stopper jeg mitt i en settnig og ikke skjønner hva jeg holder på å snakker om.... Det er både irriterende får de rundt meg og meg selv. Eks: Emmm, ja en gang da så skull æ liksom gå eller ja du skjønne... og en gang klarte jeg å prestere å si; ka e den tingelingen som dute opp av dingsen din?  og da spurte jeg om en hva den antennen som satt fast i en telefon var til... Somsakt helt potet til og formidle meg selv.

-Jeg kan være utrolig plagsom og jeg klarer ikke helt å ta meg selv i det før to minutter etterpå da jeg har skjønt at jeg har dummet meg fulstendig ut.

-Jeg er sykt glad i å si TOPP STEMMNING (Y), og selvfølgelig ha med tommelen.


-Jeg snakker i munnen på alle heletiden og overalt og jeg tenker ikke over det engang.

-Jeg elsker å lage fjortistryne når folk tar bilde av meg. En sær uvane.


Hahaha, utrolig vakkert bilde av meg...

-Jeg må alltid ringe noen når jeg går alene, og får angst vist ingen tar telefonen.

-Jeg synger utrolig mye hele tiden. 

-Jeg tror jeg er utrolig flink på gitar, når jeg egentlig suger bigtime.

-Jeg skjønner ikke ironi når andre sier det til meg , men jeg er veldig god til å bruke det selv.

-Jeg er utrolig glad i å tegne, jeg sitter å tegner hele tiden, fordet meste krisseduller og stygge tegninger, men noen ganger blir det bra.

-Jeg elsker musikaler, jeg kan 100 sanger fra forskjellige musikaler og blir aldri lei av de. Sært jeg vet...

Sånn, nå vet dere litt mere om meg. Noen ting vet jeg seriøst ikke hvorfår jeg forteller dere det, men, men...

Syns du jeg er sær?

-JulieMånedens, April/Mai 2012

Dette er det som står øverst på ønskelisten min. Jeg har blitt helt forelsket i skjørt fortiden. ELSKER DET <3Alt er fra Gina Tricot 

Hva synes du om skjørt?

- JulieSyk!

Heisann

Jeg har vært syk de siste dagene og er fortsatt veldig dårlig... Jeg ska prøve å blogge mere idag, men det spørs om jeg har energi til det.

En slapp tommelopp fra meg.

- JuliePå toaster'n

Hei!

Chill x100 kan man vell si at dagen min har vært. Det har vært en utrolig rolig skoledag. Det er så deilig og være ferdig med alle tentamenene, da skal man jo bare ha repetisjon og det er jo ikke noe stress.

Nå sitter jeg hjemme å ser på gossip girl å spiser toast, så skal jeg hoppe i dusjen, gjøre litt lekser så fyker det på sang time også på dans. Woho får et sykt interesangt innlegg! Elsker seiøst å ha ensformige innlegg, det er jo så sykt spennende å lese...

Nam!

-JulieSkole, skole, skole, skole

Jeg ble seriøst sur når jeg våknet imorrest å så at det hadde snødd ute i natt. Nå synes jeg våren kan komme til trondheim også. Snøen forsvinner alltid kjempe seint her og det irriterer meg noe sykt.

Utrolig fint bilde av mine nydelige å rene converse.
-JulieBack in tha blogg business

Hei å hå!

Nå har jeg, etter en lang pause fra bloggen bestemt meg får å begynne og bogge igjen. Jeg har tenkt mye på det, men har savnet bloggen så mye at jeg vil begynne og blogge. Egentlig har jeg ikke tid til å blogge, men jeg klarer alltid og skvise inn 3 eller 4 minutter ett parganger om dagen. Så opptatt er jeg ikke.

Jeg har egentlig ikke så sykt mye å tilføre, eneste at jeg hadde matte tantamen idag som faktisk gikk ganske greit. Nå sitter jeg egentlig bare å daffer i sengen og venter på at Paradise skal begynne. 

Kan vell slenge med noen bilder jeg tok for 3 min siden.

-Julie

Les mer i arkivet » Januar 2013 » Juli 2012 » Juni 2012
hits