tnawi -
LUKKERTID
Bilde av meg; Canon eos 550D - Day 13/365

Har tatt mange bilder med lukkertid nå, er kjempe fornøyd! Håper du likerdem, og vist du gjør legg igjen en kommentar!SØTESTE
Bilde av meg; Canon eos 550D - Day 12/365VEKKE EIN DAG

Jeg hadde en slags datafri i dag og i går. Men nå er jeg tilbake. Jeg legger ut bilder av tina og meg, og verdens fineste hets Svarten som har bursdag i dag! Grattulerer! men ja, jeg legger ut bilder av det iimorgen. Nå er det finale uke på Paradise så vi blogges i morgen.

TINAS CRIB

Skal overnatte til tina i kveld. Er sykt sliten så det blir ikke noe langt innlegg. Jeg sa at dere skulle får en oppdattering, men i dag har jeg ikke gjort stort, sovet, så har jeg vært på kino med kjæresten å sett pirates of the caribien 4, drit bra!  Har forresten 1 års jubeleumm med verdens søteste kjæreste i dag :) eller i går da.... Nå er jeg som sagt hjem til tina og gjør... ingenting.

Når jeg var på kino i dag stakk vi en tur innom noen butiker, så det kommer innkjøp i morgen! Harforresten glemt å si at jeg har fått meg all stars, men kan legge ut et bilde. 


Verdens best!


Har blitt litt skittene etter jeg hår gått med dem i det stygge været  som vi har hatt i Trondheim de siste dagene.
BIlde av meg; Canon eos 550D - Day 11/365

 

Ha en vide koselig kveld/natt, så blogges vi i morgen.

-JulieUT I DEN FRISKE LUFTA !

Stikker en tur ut, sorry for dårlig blogging, oppdaterer dere i kveld :)STIKKER EN TUR JEG!

Jeg tar meg en tur ut, blogges når jeg kommer hjem !-Julie 

 FLOWERS AND RAIN
Bilde av meg; Canon eos 550D - Day 10/365Fikk en liten trang til å ta bilder.. Dette er noen av de. Tycks?

-Julie


SYKKEL I REGNET

HEIHEI,

Idag hadde vi sykkel tur med kolen i piss regnet, skal si jeg så frech ut når jeg kom hjem! Haha jeg så rett å slett ut som en druknet katt !
Vi har seriøst dritt vær hær i trondheim nå...

-Julie
VERDENS FLINKESTE
Bilde av meg; Canon eos 550D- Day 9/365

Torgeir er syykt flink til å tagge og tegne, missuness til tusen ! Creds til han .

-JulieÅ HERRE, JEG HAR VERDENS MEST BARNSLIGE KJÆRESTE

heheu! Nå sitter jeg å prøver å blogge, men det er litt vanskelig siden Torgeir sitter å trykker på taster, lukker igjen skjermen og trekker ut strømmen.... 

å dette skjer når jeg tar bilder...Men så må mann bare bli med til slutt...
Btw... han sitter også å sier "lufta er for alle" og veiver med hånda fårran ansiktet.... å nå dyter han meg til siden...

Blogges når det er litt enklere.

- Julie


I DAG HAR JEG...

Vært på skole, band øving, og stått i kiosken på byåsen rosenborg kamp. Og der fikk vi bilder med noen kjekke gutter!!! 

Har tatt bildene fra http://emmamaries.blogg.no. Sorry for dårlig blogging men har det så travelt for tiden så det blir bare haste innlegg. Men kommer sterkere tilbake etter neste uke siden jeg har 5 prøver å øve til. 

- Julie

MAG OG PARADISE

heihei, nå siter jeg og er nydusjet, fresh og fin og slapper av med en starbucks iskaffe, mens jeg ser på paradise. Det er semifinale uke og er sykt spenende. 

Jeg vet jeg er litt slapp på bloggingen, men det er siden jeg rett og slett iikke har tid. Enter så er jeg med venner og kjæresten eller så er jeg på skole eller jobb, men jeg klarer og smette inn ett innlegg nå og da, minst en gang om dagen. men jeg skal begynne på fult igjenn, PROMISE!

Forresten, gi inn på bloggen til stine HER! jeg har laget design og header til henne og jeg setter pris vist dere gir tilbakemelding til meg om hva dere synes :D

-Julie

SOME SAY LOVE SOM SAY MISSARY


Bilde av meg; Canon eos 550D - day 8/365

Nå stikker jeg på jobb, blogges i kveld 

-Julie
FAKE A SMILENoen dager får mann bere ikke til å smile... 

Jeg stikker en tur ut, og når jeg kommer tilbake så kanskje jeg lager en ambefaling videoblogg eller lignenge. Blogges senere.

-Julie


EDOGGO

Heihei !

Lite blogging/ ikke noe blogging idag vet, men jeg har sovet lenge og hatt photo shoot. Som det kommer bilder av imorgen eller idag da... Men vi later som klokken ikke er over tolv, så har jeg skrevet ett innlegg i dag og. 


Bilde av meg; Canon eos 550D - Day 7/365

Skal være flinkere til å blogge imorgen, I promisse! God natt alle som ikke har lagt seg 

-Julie

GOOD MEMORIES


Bilde av meg; Canon eos 550D - 6/365 days 

-Julie

COOKIES AND CREAM


Bilde av meg; canon eos 550D - 5/365

-JulieSMINKE, JEJEJEJE!

heihei, nå har jeg nettopp kommet hjem fra verdens morsomste teaterstykke, tro, håp og kjærlighet. Nå sitter jeg å ser på paradise hotel, men smetter inn ett lite innlegg.

Sorry for dårlig blogging idag, men har ryddet rommet osv. Jeg har ryddet i sminken min å ble sykt fornøyd, så jeg tenkte å dele noen bilder.  Som sagt ble sykt fornøyd. 

Hva synes du ?

-JulieINNKJØP 16/05-2011Depend nailpolish fra Cubus kr. 39.50


Masterpiecemax fra Maxfactor, HM kr 149

Jeg var ikke helt i shoppe humør når jeg var i byen på madag så ble ikke noe klær på meg, men det ble da noe. 

Hva synes du ? 

- Julie
SICK AND HOMEWORK

Hei!

I dag har jeg vært hjemme i hele dag... Skjønner ikke vitsen med hode pine, vist noen kan fortelle meg vitsen og hvordag det funker, skriv en kommentar. 

Selv om jeg er hjemme må jeg gjøre lekser, og på dagens timeplan står det........ Matte! Jipppi, eller ikke. Jeg hater seriøst matte. Men selv om noe er hatet, må det gjøres alikevell. (alikavell/alikevell, vet ikke hvordan det skrives)


Bilde av meg; Canon eos 550D - day 4/365

Kommer bilder av innkjøp fra mandag straks, skal bare ta de siste bildene. Har ikke orket så mye idag, men ting kommer etterhvært. 

- Julie

UPS!

Jeg, klarte desverre ikke å holde det jeg lovet om bilder fra 17.mai.

Grunnen er at jeg har vært ute i hele dag og jeg har ikke noe veske til kamera mitt. Å hær i Trondheim har det vært skifte mellom sol og pøsregn i hele dag, så da gikk det ikke an å drasse med kameraet i regnet å risikere at det har blitt ødelagt. 

Men jeg kan da legge ut norges falgget.

LB_Norge_flagg_nors_167277c.jpg

 

-Julie17.MAI !

HEIheiheiheiehiehiehie!

Idag er det verdens beste dag! Skal ta masse bilder til dere som kommer ut i kveld. Vi snkkes må skappe med å ta på bunad, så blir det tåg.


I dag er det også ikke klare å smile dagen ! Jippi.

Hipp hipp hurra for Norge 

-Julie

FLOWER OR SOMETHING LIKE THAT


Bilde av meg; Canon eos 550D - 3/365

Jeg viste ikke helt hva jeg skulle te bilde av når jeg skulle ta dagen bilde, så det ble en vakker grein. Ellers, Sorry for at jeg ikke har blogget idag, men har nesten ikke hvert hjemme. 

Dette har dagen min godt ut på:
Først dro jeg til byen får og kjøpe meg mascara og llitt forskjellige greier (Bilder kommer senere) Etter det dro jeg på jobb får å tjene litt penger. Deretter kom min kjære bror og hentet meg å kjørte meg til noen venner. Nå har jeg nettopp kommet hjem, og sitter og blogger. 

Jeg vurderer å ta e tur innom dusjen før jeg går å legger meg, er syyyyykt sliten etter den lange og slitsome dagen.

I morgen får alle ha en god 17.mai, jeg skal værtfall kose meg selv om det regner eller ikke. Jeg er også den heldige vinner av å være med i elevrådet, og derfor er pliktet til å gå i tog og bere stort flag. Vi blogges i morgen, der det kommer bilder og kanskje vist  dere er heldige, innlegg av hva jeg har kjøpt meg i dag.

-Julie CLOSEUP


Bilde av meg; canon eos 550D - day 2/365

-JulieMYTH AC0 AMBEFALING


Jeg har prøv mange forskjellige MAC lepestifter, F.eks Creme de nude(som er veldig fin). Men anbefalder denne. Den er mat så de sitter på mye engere en en glossy lepestift + at den er veldig lett å påføre og du får ikke tørre lepper av den.  Jeg har hatt MYTH flere ganger, og jeg er veldig fornøyd med den, ambefales på det sterkeste.

Håper du likte ambefalingen, Gjerne gi e kommentar vist du likte/ikke likte anbefalingen. 

-JulieKONFIRMASJON TIL TO SUPRE JENTER

Hei, hei !

Idag har jeg vært i konfirmasjon til emilie og marie, det var kjempe koslig med masse god mat og kjempekoselig stemning. Hahahahaha, jeg har funet mitt nye mastertalent. Diablo eller hva det heter. Jeg er serr super god, eller ikke. Jeg sugde skikkelig, der var bare tragisk. Men ja siden jeg ikke er noe flink på skriving idag, blir det mest bilder.

Sorry for tragisk skriving, men er ikke helt topp på skriefronten  idag, kommer sterkere tilbake imorgen.
Kjekke gutter 


Ida og kine
Konfirmantene, Emilie og Marie 


Jeg møtte på verdens søteste barn 


Konsentrert


Nå har jeg altså kommet hjem, å nå drar jeg ut igjen til ida for å ha en koselig venne kveld..

-Julie

CANON


Bildet av meg; Canon eos 550D-day 1/365HEISANN!

Jeg vet, jeg vet... Jeg har vært borte i en stund nå, men nå er jeg tilbake! Jeg vet ikke helt hvorfor jeg sluttet, men jeg var bare lei av data og alt sånn. Men nå lover jeg at jeg skal oppdatere hver eneste dag.

Jeg kan jo starte med å fortelle hva jeg har gjort siden sist! Jeg har hatt konfirmasjon, og da fikk jeg selfølgelig mye penger, å de har jeg kjøpt meg mac og speirefleks for (canon eos 550D) Og enda har jeg masse penger igjen. 

Imorgen skall jeg på konfirmasjon til Marie. Jeg skal ta masse bilder og legge ut til dere. Gleder meg noe helt sinsykt! konfirmasjoner er så sykt koselige, med alle talene og den gode manten osv.


Et veldig vakkert bilde ... not! Tatt i går elns. Hadde ikke noen andre bilder akkurat nå. 

- Blogges 

Les mer i arkivet » Januar 2013 » Juli 2012 » Juni 2012
hits