tnawi -
soleil

Heii!

Etter en dag med styggvær har det blitt sol igjen! Ahh det er så deilig. Sol, Sommer, tan, livet kan ikke bli bedre + at jeg fikk pakke i posten idag :)Har du sol?

-JulieMOROCCANOIL

hei!

Har du hørt om Moroccanoil? Det er vertfal et hårprodukt som har blitt veldig stort. Jeg har hatt lyst til å prøve det lenge, men har bare ikke kjøpt det. Nå har jeg kjøpt shampoen  og balsomen en gang. Har prøvd oljene på jobb før men aldri shampoen og balsamen. Jeg er strålende fornøyd og det lukter kjempegodt! Gleder meg til og bruke det framover.

Dansevideoen er spilt inn, men det ble bare masse tull. Lage vlogg når man er hyper er ikke så veldig lett. Skal spille inn vlogg når jeg har sminket osv.
Har du prøvd produktet?

-Julie
 Eksamen, eksamen, eksamen...

Heihei hallo!

Ahhh, det er så deilig med sol og sommer! Nå skal jeg gå ut å øve til eksamen. Live kan ikke bli bedre akkurat nå.

- JulieSol i Trondheim!

Heiheiehei!

Endelig har sommeren kommet til Trondheim. Det har jeg ventet lenge på! Selvføgelig er jeg innesperret med eksamensforbredelser... 30 siden om løgn og sannhet kan bli litt mye ilengden. Skal ta meg en dusj, kutte opp litt frukt og gå å sette meg ute å leste norsk. Blogges senere!

Finvær i Trøndelagen

Er det fintvær der du bor? 

-Julie


Kinopia 96

god kveld, natt!
Måtte bare slenge en fjortis overskrift. Har ikke gjort det på veldig lenge. Men, men... Idag har jeg chilla og vært på kino med koslige folk. Ganske rolig dag. Helga har egentlig vært utrolig rolig. Sovet lenge og bare hatt det koslig.

- JulieFin fredag

god kveld mine lesere!

Jeg har fått et par spørsmål om jeg kan lage dansevideo, og det kan jeg sikkert gjøre :) Har tenkt å spille inn video om innkjøp osv i det siste. Skulle egentlig gjøre det i dag, men har hatt en utrolig slapp fredag der jeg ikke har gjort spessielt mye. 


bunads bilde fra igår. Ble ikke så mange bider siden jeg var ikke så mye ute siden det var så dritt vær. Gikk i tog, spiste med familie og var med venner.

Hva gjorde du i går?

-JulieBrå slutt!

god 17. mai folkens!

D ble en brå slutt på blogginga forrige uke siden d var stress med prøvedansing på kata osv. Å så fikk jeg vite hva jeg komm opp i til eksamen. Men nå er jeg tilbake og skal blogge som aldri før. Skal spille inn en video til dere imorgen eller overimorgen. Skal oppdatere dere litt senere ikveld også. 

Gjerne legg igjen en kommentar om hva dere vill jeg skal videoblogge om!

 

-JulieStars and not stripes

Holla! Var en liten tur i byen i dag. Kjøpte meg et skjerf som jeg har sett på lenge. LOVE IT!Rundtur på sykehus og lege!

Heisann og godkveld. 

Var ikke helt i blogg humør igår. Var døds sliten etter rundtur i Trondheim by etter en ulykke i gymmen på skolen i går. Den fantastiske flinke meg klarte å klaske nesa i kneet. Jeg ble jo selvfølgelig hoven og litt blå så da dro jeg på legevakten får å få den skjekket. Når jeg kom dit ble jeg sendt til legen og hun sa at det mestsansynelig ikke var ett brudd. Nesa gjør jo selvfølgelig drit vondt så jeg går rundt med hodepine 24/7 og har lyst til og sove hele tiden... Men jeg er på bedringens vei.

Til noe annet. jeg har funnet ut at siden jeg begynte og blogge igjen har det nesten ikke vært et eneste bilde av meg på bloggen, bare masse andre kjedelige bilder, så jeg skal skjerpe meg. Jeg har jo skiftet hårfarge fra blond til brun med kobber nyanse. Akkurat for øyeblikket er jeg uten sminke, men jeg lover at dere skal få se fargen! 


"d blir itj fart utn bart" hihi

JulieJordbær å vondt i nesen

Heisann og god dag til alle dere som ikke har vondt i nesen! Kan fortelle historien senere, men tviler på at det blir noe mere blogging idag, helt utslitt.

Julie

Les mer i arkivet » Januar 2013 » Juli 2012 » Juni 2012
hits