tnawi -
Today!

Speilbilder på hm er alltid like gøy!

Jakke-HM, Skjerf-HM, Genser-BikBok, Shorts Gina Trikot

-JulieWhat's in my bag?

heisann!

å har jeg nettopp kommet hjem fra torgeir og før det var jeg i byen. Jeg kjøpte meg den utrolig fine og ikke minst kule shortsen fra Gina, den er bare helt rå.

Øyenbryns penn. Kjøpte meg nettopp en, men så mistet jeg den... utrolig surt egentlig.

Strømpebukser. Ekstrem forbruks vare, må ha nye hele tiden...

Outfiten min idag.
- JulieSpeil og Gitar

heisann hoppsan!


Nå sitter jeg og spiller gitar og prøver og lære meg only exception av paramore. Har sikkert sittet et kvarter og tatt bilder i speilet og følt meg som den fjortisen, men det er jeg jo ikke siden jeg blir 16 om 2 DAGER!!!! Heregud hvor jeg gleder meg til jeg kan kjøreopp og øvlseskjøre! Skal bli morro ja!

Sminken jeg har på er da tatt på i morrest og etter det så er den sovet med, gnidd utver og sovet litt mere med, så jeg er altså perfekt sminket og vakkrere en noen sinne! ... lol

-JulieTopp Stemning!

Heisann!

Nå sitter syke lille meg og koser meg med topp! Er en liten stund siden jeg fikk bladet i posten, men har ikke lest det enda. Ingenting er bedre enn te, topp og stemning! (Jeg kunne selvfølgelig vært frisk, og tassen kunne holdt kjæft med sutringen sin) ellers er alt topp!

 Hihi, så dere det? Justin Bieber er månedens artist, bra at de har musikk smak!


Bursdags feiring!

heisann!

Lenge siden sist! Jeg har vært syk osv så har ikke hatt overskudd til blogging..

I går feiret jeg bursdagen min. Det var kjempe koselig og ha familien på besøk. Det er ikke alltid jeg har tid til å møte de så da er det ekstra koslig. Jeg fikk masse gaver. Her er noen av de.

Music Angel, jeg fikk to av de sånn at jeg kan koble de sammen så blir det bedre lyd. Elsker de og de gir utolig bra lyd til at de er så liten. Se hvor søte de er i rosa!

Cliniderm solkrem, den skal være kjempe bra. Gleder meg til og brøve den.

Hårprdukter som er beskyttende mot solen til i sommer.

Og..... masse penger!
Jeg fikk også smykker, øredobler og litt godteri.

- JulieAlergidritt

Vill du høre noe idiotisk? Jeg har aldi gjentar aldri vært alergisk mot noe før, men der siste året har jeg merket at jeg har fått en smule pollen alergi... Å idag har jeg funnet ut at jeg kanskje holder på å utvikkle citrus alergi! Så nå sitter jeg og der på good christian bitches og førler meg helt forhjævlig. Nå blir det TV, te og ullsokker så får jeg krysse fingrene får at jeg blir bedre!

Og Tassen tror han er en sjøstjerne... LolChillern

Heisann! Nå sitter jeg å venter på Torgeir, og etter det fyker jeg til byen. Vi blogges senere idag!

Mine nesten nye converse

Rosa!

-JulieI dag har jeg...

... hatt det sykt chill. Jeg har sovet, ryddet litt og sett halve sesong 1 av gossip girl. Utrolig slækk dag egentlig. Jeg må jo utnytte de sistedagene av streiken. Vi har jo ikke vært på skolen på snart to uker. En ting til jeg har gjort idag er spist. Jeg har seriøst vært et matvrak idag.
haha, nam!

-JulieThe big bang theory maraton

Heihei!
Nå sitter jeg og har the big bang theory maraton med noen venner. Blir egentlig utrolig slapp av maraton så holder på og sovner innimellom. Big bang theory er seriøst ett genialt program.

Vakkre Yngve!

Haha, og enda vakkrere Torgeir!

-Julie(App)befaling

Jeg har tenkt å begynne med ambefalinger av apper. Jeg håper dere liker det!

Big Day er en utrolig praktisk app. Det appen gjør er at du skriver inn en viltig dato, legger til ett bilde og skriver hva som sjer på datoen. Da teller appen ned dagen så du vet hvor lenge det er til.

- JulieJeg er verdens verste blogger ftm

God kveld folkens!

Nå har jeg ikke blogget på litt over en uke. Skjønner ikke helt hvorfår men det har nå bare blitt sånn. Jeg er verdens verste bloger akkurat nå, men jeg skal skjærpe meg. Har fått noen spørsmål som jeg skal svare på. Jeg har jo også en videoblogg som jeg ikke har laget enda. Herregud hvor flau jeg blir av meg selv akkurat nå. Jeg var forresten i oslo på BIEBER konsert. Har vært en beliber i mange år nå. Var noen av de første som så den videoen på youtube som Scooter lå merke til sånn at han kontaktet han. Konserten og Oslo turer var utrolig bra. Skal komme med bilder osv i morgen. 

Idag har jeg vært på familieburdag og hjemme. Vært veldig usosial. Etter jeg kom hjem fikk jeg faktisk litt feber, så er ikke i topp form. Vi blogges sikkert i morgen så skal jeg fortelle mere om hva jeg har gjort mens jeg har vært borte og svare på litt spm.

 

Elsker denne sangen, hører på den hele tiden. Ambefaler og høre på teksten! Sangen handler om September's Children altså den selvmordsbølgen som var i USA.

-Julie

Les mer i arkivet » Januar 2013 » Juli 2012 » Juni 2012
hits