tnawi -
I USED TO BE FAT

heiheihallo! Nå sitter jeg å ser på I used to be fat, på MTV. Jeg synes det er sykt motiverende å se på, se at late ungdommer gidder å ta initiativ til å ut å trene. Jeg har også nettopp satt in cupcakes'ene i ovnen (bilder senere) å jeg tror de blir kjempe søte !

Hadde ingen bilder å legge ut, så det ble ett random bilde av torgeir som tagger. flinken!

- Julie 

oj, jeg har jo en blogg!

sorry, men glemte bloggen helt i går, var bare innom pc'en i kanskje 5 minutter. Akkurat nå sitter jeg å ser på LA ink på TLC. skal straks gå i dusjen og ordne meg litt. Skal komme med inkjøpene fra danmark i dag eller i morgen, vi får se om jeg får tid i dag. - Julievlogg - cover, lady antebellum, american honey

Hva synes du ?  Har fått mange spørsmål om å lage en video å synge på bloggen, jeg ville først ikke, men har bestemt meg får å gjøre det alikevell, enjoy!en liten oppdaterinng

Hei! nå er jeg framme i Aalborg. Vi har fått et sykt fint hotel, med verdens beste badekar pg utsikt. Nå skal vi snart kjøre til Hjørring siden jeg skal treffe Torgeir, har ikke sett han på en uke nå... Men vi blogges senere i kveld!hva skjer?

Hva har skjedd med Norge? terror angrep i Oslo! Her sitter jeg i kjøbenhavn og ser på nyheter fra Olso og er i sjokk av det som har skjedd. Mange døde og skadde. Har aldri tengt tanken på å tenke tanken på at dette kunne skje i Norge, det tror eg det er ingjen som har gjort. Når jeg ser bildene på tv så minner det meg om bildene som er fra afganistan. 

Men over til noe helt annet, jeg vet jeg låfte bilder av kjøpene, men jeg tenker jeg legger ut ett innlegg etter jeg kommer hjem fra danmark, siden da får jeg samling av alt jeg har kjøpt meg. 

I dag har jeg opplevt littforkjellig, jeg har gått i byen og vi har besøkt cristiania som er en bydel i kjøben. Til min store forbløffelse selger de hasj opent på gaten der, og mange sitter og røyker det i offentlighet. Men det som er bra med det, er at det er ingen andre rusmiddler som selges, bare hasjen. Cristiania er en fri stat som betyr at de har egene regler og litt forkjellig innenfor bydelen. Jeg ble veldig fasinert av å gå i gatene der, men det var en tiln som var domt og det var at man ikke fikk låv til å ta bilder, men det er sikkert pågrunn av at det er opent salg av hasj, og det er egentlig ikke låv, så vist det kommer politi så skynter de seg å pakke bort.


Canon eos 550D + 50mm f/1.8 - day 17/365


Dypt konsentrert i min egen verden...


Og jeg har vært på hard rock cafe for første gang å kjøpt meg t-sjorte og en bursdagsgave til kjæresten <3

I morgen reiser vi fra kjøbenhavn og da er det ikke sikkert at jeg har tilgang på internet, så vi blogges sikkert ikke før mandag, vist jeg ikke kobler meg på et annet nettverk på htc'en eller 3g nettet, men det er så dyrt. Vi får se...

-Julie
longtime no see...

heiigjenn... lenge siden sist. Hadde egentlig bestemt meg får å slutte å blogge, men klarer ikke å holde meg unda. Jeg lover ingen ting, men jeg skal prøve å begynne å blogge igjen og jeg håper at jeg ikke har skuffet leserne mine med å ha vært borte i nesten en måned. 

Men jeg kan fortelle hva som har skjedd mens jeg har vært borte. Gidder ikke å skrive et sykt langt innlegg, så jeg får fortelle det i bilder. 


Jeg har kjøpt meg ny linse som heter canon ef 50mm 1:1.8 II ( jeg skriver det egentlig bare 50mm f/1.8) den tar sykt fine bilder som dere ser nedenfor.


canon eos 550D + 50mm f/1.8

Jeg har vært på hytta til kjæresten min, det var sykt kos, da tok jeg dette bilde. Ser ut som eventyr land, eller hur?


canon eos 550D + 50mm f/1.8
Jeg har også vært på hytte tur til emilie og marie med renate og ida og der fisket jeg en fisk på4kg!!! sykt stolt, haha ser forferdelig ut på bilde. men, men ....


Jeg har tegnet mye..

Og nå er jeg i ... copenhagen!! jeg har vært på shoppin i dag, legger ut innkjøp senere.

Nå skal jeg prøve å laste ned en film å se den siden mamma er kjedelig og ligger å sover når jeg vil spille amrikaner med hun. 

En siste kjapp ting. det er en ambealing av The rocky horror picture show. Det er den sykt mest randome filmen jeg noen gang har sett, men den ambefales. Det er ikke sikkert du liker den, men jeg tor det er etter smak og behag. Men dedn ambefales. Legg igjenn en kommentar hvist du har sett den og om du synes den er bra eller dårlig. Da blilr jeg glad.

-JulieLes mer i arkivet » Januar 2013 » Juli 2012 » Juni 2012
hits