tnawi -
Find me on

We heart it : HER

Twitter: @juliearnoy

Instagram: Juliearnoy

Facebook: HER- Julienervevrak

heisann!

Har vært utrolig dårlig på å oppdattere dere på innkjøp osv. Var i byen idag + at jeg fikk pakke i posten får noen dager siden og noen flere innkjøp som har vært i det siste. Gidder ikke å lage ett langt kjedelig innlegg om det, så har tenkt å spille inn en videoblogg. Skulle egentlig gjøre det i går, men den ble ikke noe bra pga. fokus på kamera osv. Men jeg lover! Etter jobb i morgen skal jeg spille inn videoblogg til dere og skal prøve å få den på bloggen iløpet av dagen. 

Imorgen får vi vite hva vi kommer inn på til høsten, og jeg er et nervevrak uten like. Er stresset hele tiden og klarer ikke å tenke på noe annet. Gruer noen av dere dere?- Juliebålkos

heia!

Var nesten ikke på pcen i går så bestemte meg får å ha en blogg fri dag. I forrigårs var jeg på 'jente keld' med Tina, Karin, Adrea og Cecilia på lian. Vi grillet og koste oss, og hadde det utrolig koslig. Siden jeg er helt potet til og skrive idag, får dere bilder istede. Føler meg som den superbloggeren akkurat nå... Not.

Spiller forresten inn videoblogg senere idag, kommer sikkert i morgen eller noe, vis jeg får Imovie til og fungere, har vært litt vrient i det siste.


Kanskje ikke det heldigste bilde av meg, men, men...

Søte Adrea


hahahaha... Snakke bilder blir alltid helt fantastiske

-JulieKos med venner

hei!

Utroolig vær i dag! Det er så sykt varmt, nå begynner det å bli den sommeren jeg har ventet på. Nå skal jeg ut å grille med noen venner, så det blir koslig. 

Kommer med innkjøp fra det siste  morgen! Håper alle har en super kveld ikveld.

- JulieInspro Juli 2012

inspro er en liten ting jeg har tenkt å beggyne med en gang i måneden. Det er bilder av inspirasjon jeg får til mote, bilder osv. Håper dere liker det.//Weheartit.com

- JulieSummerfeeling

Gjett hva jeg har gjort.... nytt sommerværet i Trondheim! Det er ikke ofte det går an å ligge ut og sole seg hær, men i dag har det faktisk gått an å jobbe litt bed brunfargen som man ikke får hvist man bor hær og ikke griller i solarium. 
-JulieGossip Girl Maraton

Heihei!

Slapp dag fram til nå. Har et mål om å komme gjennom alle 5 sesongene av Gossip Girl før sommeren er over, og det ser ut som jeg skal klare det. Nå er jeg på sesong 4, så dette ser lovende ut! Jeg skal ikke være mere usosial idag, så skal ordne meg å dra ut en tur. Blogges senere!

-JulieDagens kledning

heisann!

Utrolig slapp dag, så har bare valset rundt i Jogge klær før jeg møtte noen venner i byen. Var utrolig kos, vi spiste osv. Koselig!Genser - Monki, Shorts - bukse fra Gina som jeg har slippet av + satt på nagler

Enkel og grei standar outfit. Bor somregel i tynnstrømpebukser, elsker å gå med det.

-Julie Jeg ER seriøst verdens værste blogger fortiden...

heia!

Jeg forstår det ikke... Det er jo ikke så vanskelig å bloge , men jeg klarer gang på gang å drite meg når jeg sier at jeg skal beggyne å blogge igjen. Men vi prøver igjen vi!

hoho, ser dere det? Ny header og greier! Dette blir jo lovende.

-Julie

 

Les mer i arkivet » Januar 2013 » Juli 2012 » Juni 2012
hits