tnawi -
syk...

hei, sorry for lite blogging men er syk så har ikke blogglyst .. blogges i morgen elnsinnkjøp 22/09-2011

hei!

Ble ett lite kjøp på trondheimtorg i dag, siden det er salg osv. 


30,- H&M

Kjempesøt ikke sant?

-Juliesønner av norge

heii!

Jeg hadde påenmåte datafri i går, som dere sikkert skjønte. Men det er vell påtide at jeg kommer med den annmeldelsen jeg sa at jeg skulle ha. 

Sønner av norge, var en veldig spessiel film, som jeg tror du må være forbrett på å se noe sært før du går inn i kinosalen (som jeg ikke var). Men fimen er bra laget, og den er ikke langdryg eller noe. Men jeg kan med mildt hjerte si at det er den sprøeste filmen jeg har sett på lenge.

Jeg tror at hvis du er den persjonen med ett opent sinn, vill du syns at filmen er drit bra , men hvist du er en persjon som synes ting blir fort teite, vill du ikke like filmen. 

Jeg vill gi fimen terning kast 5! Det er en spennende film med noen sterke noen sære og triste, sprøe og idiotiske sener i, men alt i alt er filmen kjempebra.

Har du sett sønner av norge?tøyings..

hei!
Nå sitter jeg å tøyer, må egentlig gjøre lekser. Er så syyyyykt skole lei at det går ikke an! Men lekser må gjøres så man ikke får annmerkning. vi snakkes, har sykt skrivesperre idag !!!! plagsomt.

Kommer annmeldelse av filmen i morgen , gidder ikke å skrive den idag, får sikkert ikke til å formulere an settning engang ( vises jo i innlegget hær). 

BLOGGGGÆSSpå vei til meg!


Bestilte meg kjole på nelly isted. Jeg synes den er supersøt, gledermeg som bare det til den kommer :)

Hva synes du om kjolen?kino for fææææn

heiiiiu!

Nå sitter jeg fredfult i senga mi å drikker pepsiMAX mes jeg venter på at buksa mi skal bli ferding i tørketrummelen. Etter det stikke jeg på kino. Å som en flink blogger jeg er, skal jeg gi en annmeldelse på filmen. 

Meeen mi prekast når jeg kommer hjem. haaha, jeg er så vakker noen ganger!!

-Juliedagens 17/09-2011

heiiiu!

Lite blogging i dag, men dere skal få en oppdattering på outfit!


haha , fant ut at det kansje ble litt kaldt så jeg slangte på en ullgenser uttenpå ...

Nå ska jeg ut å møte Torgeir , Yngve(?), Erlend(?), Kalr og Kasper. Jeg vet det er bare gutter , men det er da flott d !haha

Hva har du gjort i dag ?

-Julieendelig!

heiiiia!

Nå har endelig elf smiken min kommet! Mamma hentet den på postkontoret i går, å den er utrolig bra , har forelsket meg i leppestiften som jeg kjøpte. Elf anbefaes, men jeg har jo bare prøv det i dag , så jeg vet ikke om det fremkaller kviser, tørrhud osv. men tiden vil vise! Kommer sikkert til å skrive ett innlegg om det når jeg har brukt det en stund.I'm sooooo happy !

- Har du noen sminkeprodukter du er kjempenøgd med ? 

-Juliedagens 15/09-2011Tyks ?

-Juliespørsmålsrunde !

Håper du likte videoen !

-Julie15 september 2011

heeeu!

Nå er spm runde videoen på bloggen om knappe 20 minutter, laaaang ventetid, jeg vet det. Men den har bare gått i glemmeboksen. Den har vært halv redigert lenge, men jeg gjorde den ferdig i går å nå står den til opplasting :D

Det var noen som lurte på om jeg kunne legge ut en link til elf, så det er bare å trkke HER , så kommer du til hjemmesiden. 

-Julieda er det bestilt!

Hei!

Er nesten ferdig med å redigere videoen! Men jeg har nettopp bestilt meg sminke og sminkeutstyr på elf.  Så tingene på bildene under er på vei i posten til meg nå! Gleder meg som en liten unge på julaften til de kommer!


Har du bestilt sminke fra Elf før ?

-Julieredigerer

hei!

Holderpå å redigere vlogg nå , sorry for lite blogging, men det er mye som har skjedd i det siste.


alt er nytt!

hei!
Nå er alt nytt på bloggen , både header og design! Jeg begynte å bli kraftig lei av det gammle. Jeg ble kjempe fornøyd med det nye siden det var soppas enkelt. Det eneste jeg mangler er personelig bilde i side menyen, men jeg vet ikke om jeg skal ha det.
Hva synes du , skal jeg ha personelig bilde eller ikke?
Synes du den ble fin? 

-Juliesomeone like you

you'd know, how the times flies.
Only yesterday , was the time of our lives.
Wee were born and raised in a summery haze.
Bound by the suprise og our glory days - Some one like you, adele 

 vlogg - lame

hei! 

istede får å skrive et langt innlegg om alt og ingenting, har jeg laget en vlogg. Jeg hadde engentlig ikke noe å snakke om , så jeg parter bare shit!

haha, ok, litt random kanskje ;L

-Julie

Les mer i arkivet » Januar 2013 » Juli 2012 » Juni 2012
hits