tnawi -
Kanskje, kanskje ikke..

hei!
du har sikkert merket at jeg ikke har blogget på en stund, jeg tror jeg skal ta en pause til tentamen og danseforestillingen er ferdig. Det er så mye stress og jeg har knapt tid til data, er bare på om kvelden og da er det nesten ingen som leser bloggen lell.

Sankkes om 2-3 uker :)

 See hva som har kommet!

heii :)

for en liten uke siden bestilte jeg meg FAST produktene, og nå har de kommet! Jeg skal holde bloggen oppdatert om hvordan det går, ca hver uke elns.

Det jeg fikk var shampo og conditioner og skal ha i conditioneren i ca 7 min får  at det skal funke best. Håper det funker!

Sånn er håret nåher er det litt krøllet, men det er sånn ca så langt.Hjelp meg !

heiheiheeiheihei!!

Noen må hjelpe meg , imovie er helt rar den vill ikke ferdigstille eller  duplisere prosjektet, altså den videoen som skulle ut i går ..... Hva skal jeg gjøre? noen må hjelpe meg....
Fuck imovie....sorryyyyyyyy mine lesere !!!

heii!

Jeg har ikke hatt blogglysen i helgen så har ikke blogget. Har heller ikke besøkt bloggen min siden jeg hadde sagt det om sang videoen... Så var redd for at jeg hadde fått sure kommentarer. Det med sangvideoen er at den er ferdigreddigert, men jeg strever litt med å legge den ut , soden jeg er ikke fornøyd med den, siden det ble så mye stress med den...

Det er ikke sikkert at jeg legger den ut , men det kommer hvertfall en videoblegg i morgen etter skolen. Har tentamen i morgen og gruer meg kjempe masse.. 

Ellers skal jeg på kostyme  prøve på dansen, så vi blogges i kveld :) Sorry...

Se hvor stygg jeg er med kina flette...Blue baby blue
Alt er fra gina tricot :)

Tycks?outfit 9/11-2011

Topp - Gina Tricot, Shorts - Avklippt bukse, Strømpebukse - H&M

Hva syns du om Outfiten?Se hva som kom i posten!


129,-


149,-


99,-


149.-

199,-

Dette er fra gina tricot , jeg bestilte det på torsdagen i forrige uke, og så kom det i går. Er kjempefornøyd med alle tingene! Buksen sitter som ett skudd!In my wallet

Jeg strever alltid, med understrekalltid, med å starte innlegg når jeg ikke skal være en rosablogger og fortelle hva jeg har gjort. Men jeg får vell bare hoppe i det.

Jeg tenkte jeg skulle fortelle litt om lommeboken min. Den er fra pieces og er ganske stor. Jeg bytter ganske ofre lommebok , siden det er ganske ofte prikken over outfiten. Men det er denne jeg bruker mest. Den er brun, så den passer til nesten at , så er den kjempe praktisk siden den har to seddel lomer, en mynt lomme og masse plass til forskjellige kort. 


Kul ikke sant... ;) 

Hva synes du om lommeboken ?Stikker ut..

hei og hade må rekke bussen :)

Blogges senere i dag !Finn meg på facebook og twitter

dette har egentlig vært en mulighet lenge. Men har ikke reklamert for det. Men trykk HER så trykker du liker så følger du bloggen min på facebook. Jeg er også på twitter trykk HER, så follow så følger du meg der også!

Andre sider

We♥it - HER

Bloglovin' - HER

Blogg.no - HER

Blir veldig glad vist du følger meg!Haha, det har blitt veldig mange "tomme'n opp" bilder i det siste, men kameraetmitt ligger fortasatt til stine...Rainbowpics


Redigert - Ikke redigert

Tykcs?Ferdig med design og header til stinesc0bie.blogg.no

Nå er jeg endelig ferdig med designet og headeren til Stine. Ble kempefornøyd så du må ta deg en tur innom og se:)

Sånn ble det.

Ellers i dag har jeg ikke gjort stort, har vært sykt så har ligget og sløvet på soffaen og sett på film. Vurderer om jeg skal på dans eller ikke, det er liksom litt synn og miste en dansetrening når vi har forestilling om ikke så lenge.

Hva synes du om designet og headeren?2008-2011 gutten har kommet en lang vei!

2008 - cover, with you

2009 - one time 

2010 - never say never

 

2011  - mistletoe

 Jeg har vært en beliber siden 2008 ( det var jo ikke noe som het belibers da men dere skjønner hva jeg mener.) Å jeg synes Justin Bieber bare blir bedre og bedre for hvert år som går. Den siste singelen Mistetoe synes jeg er fantastisk, og den siste platen også!


Det er ikke bare sangstemmen som har forandret seg eller, fra super søt til døds kjekk :)

Hva synes du om Justin Bieber? 

 Månedens, November 2011
Tyks?

Les mer i arkivet » Januar 2013 » Juli 2012 » Juni 2012
hits