tnawi -
Blogger fra eple husethei , sry for lite blogging men har ikke hatt tid, skal lage video når jeg kommer hjem. Har vært på kino og sett happy feet 2 nå. Syykt bra!

Blogges når jeg kommer hjem.1.juledag

Heihei , jeg tok en liten bloggfri på julaften og første juledag , men i morgen kommer det sikkert en liten video om julegaver :) kommer sikker outfit fra julaften osv. også. Vi blogges i morgen !Blalalaala

heisann hoppsan, nå er det jul igjenn!

Julestemning!!!! det er nmoe jeg har mye av nå. Jeg tror jeg aldri har hatt så mye ulestemning i hele mitt liv. Jeg gleder meg som en liten unge til i morgen. På ønskelisten sår det:

Ballettdrakt
Iphone
Gitar
Neglelakk
Øyenskygge +++

ÅÅÅÅÅ, i morgen skal bli så sykt korselig. Jeg skal feire julaften med mine to søte søskenbarn, Onkel, Tante og Mamma, gleder meg!Hva skal du gjore i morgen?Fy Fæææn så fin !å herre gud, se så fine de er! Er seriøst helt forelsket ! Jeg kunne gjort alt får å få disse to kjolene.

Tycks?Sometimes you just have to take a bow


haha , jeg vet jeg skrev sometimes feil, men bare lev med det ;)Noen tips?

Dagen min idag har bestått av, øving, øving, øving og soving og litt tv, så jeg har ikke hatt en så veldig interesang dag. Men nåkk med rosa bloggingen. Jeg har et lite spørsmål. Har dere noen tips til hva jeg skal blogge om, må gjøre video(hvist jeg får imovien min til å funke), spørsmåls runde. 365days, romet mitt elns. Jeg håper jeg får inn noen tips da blir jeg glad.

Imorgen skal jeg å stripe håret.... Jeg skal endelig bli bondie. Haha ikke ta meg som noen barebie dokke men er så syyyykt lei av å ha brunt hår. Vurderte og farge det rødt men jeg har rosa nyttårsball kjole så det kunne jeg ikke. Men tilbake til poenget , jeg gleder meg til resultatet , så vi får se hvordan det blir i morgen. Slenger med det søtt bilde som jeg tok i sommer. TILBAKE!

heiheihallo!
Nå er jeg tibake etter en laaaang pause! EN takk til marita som fikk meg tiil og blogge igejn. Nå er jeg ferdig med alle tentamener og prøver, så da er det fritt fram med blogging. Forresten, kan noen søte lesere hjelpe meg litt, imovie vill ikke duplisere filmer, så jeg får ikke til og redigere noen filmer, og det kan være litt kjipt. 

Jeg starter og blogge med bilder og diverse imorgen, men nå skal jeg ha en god natt søvn før jeg skal på kor øving med skolen i morgen. 

Blogges!

Les mer i arkivet » Januar 2013 » Juli 2012 » Juni 2012
hits